Лоши новини за Ценко Чоков преди празниците

09 декември 2016 11:30   2 коментара   11865 прочита
сн. Булфото
сн. Булфото


сн. Булфото

До дни скандалният кмет на Галчие ще се сдобие с обвинение заради престъпната си група

Най-късно до 20 декември Специализираната прокуратура ще бъде готова с окончателния обвинителен акт за престъпната група на задържания в ареста през май т.г. скандален кмет на Галиче Ценко Чоков, сина му Мартин и техни помагачи. Именно прокуратурата е настояла за постоянно полицейско присъствие във врачанското село, демонстрирано чрез всекидневни акции на униформените в последно време, съобщава "Конкурент".

Благодарение на създадената по-голяма сигурност за жителите , разследващите успели спокойно да извършват поредица проверки в Галиче и събрали допълнителни доказателства и свидетелски показания за золумите на оглавяваната от Чоков банда. Осуетени били и опитите на близки и приближени на Ценко Чоков да попречат на пострадали жители на селото да потвърдят дадените си преди време показания и да представят нови свидетелства за незаконните действия на кмета.

При завършилата пък наскоро проверка на данъчните и разследващи органи станало ясно, че стотици жители на Галиче, не са се съгласявали изрично да отдават земеделската си земя под аренда на Чоков и не са се подписвали под никакви документи за това. Въпреки това се оказало, че според заверените от кмета книжа, над 800 души от селото са му предоставили доброволно и с парафа си наследствената си земя под аренда.

За това си престъпление пък селският управник може да получи отделно обвинение за злоупотреба с предоставените му права./БЛИЦ

2 коментара
09 Декември 2016 13:03 | ОЛЕГ
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ТОЗИ БОКЛУК И СИНОВЕТЕ МУ ДА ВЛЕЗНАТ НА ТОПЛО


09 Декември 2016 20:23 | :)
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

турмозеха всички хора повечето напуснаха родните си места които са израстнали ...само заради търмоза на сина му и него и то не турмоз а истинска гавра палят те бият те и накрая пари и дължиш дано този път са справедливи и получат заслуженото си
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар