Ласки за 20 лева, завършили с убийство, ще струва прескъпо на Детелина от бобовдолско село

13 юли 2020 08:41   1 коментар   6524 прочита


 29-годишната Детелина Василева ще бъде съдена за убийство на бивш миньор след като Окръжна прокуратура – Кюстендил е внесла в съда обвинителен акт. Пострадалият Пламен Йонев бил пенсиониран миньор. Живеел сам в къщата си в с. Мламолово, община Бобов дол. На 8.11.2019 г., заедно с двама негови приятели, се събрали при него. С мъжете била и Детелина, с която по-рано се договорили за предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане. Когато гостите му се разотишли, Пламен Йонев предложил на обвиняемата да остане.

До към 2 ч. през нощта тя седяла на стол, докато той се разположил на леглото. От изпития по-рано алкохол мъжът за кратко заспивал, а след като се събуждал обиждал и се заяждал с Детелина, заплашвал, че ще я бие. След като тя му отказа полов акт й казал да тръгва, като й дал два лева за билет.

Разгневена жрицата на любовта си поискала предварително договорените 20 лв., които пенсионерът отказал да плати. В този момент младата жена взела намиращия се на масата нож и нанесла с него удар в областта на гърдите на пострадалия. Пламен починал малко по-късно от кръвозагуба, а Детелина успяла да се покрие в родното си село.

В хода на разследването, разпитана като обвиняема, Детелина признала за извършеното от нея убийство. Към този момент жената се намира в следствения арест в Кюстендил, предстои наказателното производство срещу нея да продължи в съда.

  Blitz.bg: 

1 коментар
13 Юли 2020 12:03 | Поебльото
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Като не е искала да му пусне, защо е стояла на стола с часове, докато оня е спал? Ами да го е ошушкала, докато спи, и да си е отишла!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар