Куриоз: Полицай с „Ауди“ се натресе в патрулка (СНИМКИ)

12 януари 2017 12:09   6 коментара   35364 прочита


Ченгетата опитали да скрият в двора на бившата автошкола

Куриозна катастрофа стана на бул. „Христо Ботев“ във Враца, съобщава BulNews.bg. Полицай с личния си автомобил „Ауди“ е блъснал отзад патрулка, която се е движела към полицейския участък в ж.к. „Дъбника“. Инцидентът е станал на широк четирилентов път точно пред кв. 72, като и двете коли са пътували в една и съща посока.

Районът светкавично почерня от полиция и на мястото на катастрофата пристигнаха поне 5 патрулки и десетина полицаи, начело с шефа на група „Пътен контрол“ при КАТ Враца Янко Харалампиев.

На нито един от тях кой знае защо изобщо не им се говореше с журналисти, но свидетели на инцидента обясниха какво са видели.

Ченгетата се опитаха да преместят смачканите коли от пътя и да ги скрият в двора на бившата автошкола, но не им се получи.

Щетите и по двата автомобила не са големи, а за щастие служителите на МВР не са ранени. Любопитното в този случай е какъв документ ще бъде издаден за катастрофата, тъй като все пак трябва да има виновен./Blitz.bg

6 коментара
12 Януари 2017 12:22 | крадеца първанов
Оценка:
1
 (
37
 гласа)

това не са полицай, това са престъпници облякани със влас


12 Януари 2017 14:05 | Гост
Оценка:
14
 (
32
 гласа)

Научи се да пишеш, неграмотнико... Пише се "облечени". Думи като "облякан, съблякан, сканирВАМ, полирВАМ" и т. н. не съществуват в българския език. Преди да квалифицираш другите, виж себе си.


12 Януари 2017 14:20 | nso
Оценка:
0
 (
30
 гласа)

ало гост ли си или гостин няма значение какво е написал човека важното е че се разбира какъв е смисъла да не би и ти да си от тези продажни скапани ченгета които със заплата от 700 лева карат коли за 15000 лева


12 Януари 2017 14:33 | Гост
Оценка:
16
 (
28
 гласа)

С "Ало" можеш да се обърнеш към мен когато ми звъннеш по телефона. Не съм коментирал смисъла на написаното а граматиката на предния пост. За радост съм много далече от "полицайщината". А ти вместо с телефонен повик да ПИШЕШ по новините, вземи прочети някоя книги, най-добре учебник по български език за втори клас....


12 Януари 2017 15:50 |
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

Полицията масово излиза на пътя с нагласата да пречи на трафика. Ето пример в гр. Петрич. Посока ул. Цар Борис 3 преди кръговото в града. Патрулката с летни гуми в снега, пъпли с 10км/ч на изкачването и затруднява трафика. На всичкото отгоре, и се движи плътно в ляво на платното, с цел да респектира. Е как да не я изпревариш? То зад нея не се кара, това е мъка. Пълни тъпунгери, после такива ще ти казват как караш. Алоо, смешковци, научете се да шофирате, и ако нямате гуми или технически изправни коли, не излизайте на пътя.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар