Кокито, който наръга десетки пъти ученичка, опита да среже гърлото на съкилийник

05 юли 2022 14:13   2 коментара   5639 прочита


27-годишният Иван Тодоров Кокинов - Кокито, който на 27.06.2021 г.  наръга 19 пъти ученичка в бургаския ж. к. „Изгрев”, опитал да среже гърлото на съкилийник, докато бил в бургаския затвор.

Днес се очакваше да тръгне делото срещу него за хладнокръвния опит за убийство на непълнолетната тогава Селим Фейзова, но съдебният състав не даде ход, тъй като Кокито не се яви в залата.  Причината е постъпило писмо, в което е посочено, че в момента Иван Кокинов е хоспитализиран за лечение в Психиатрично отделение в Ловеч, откъдето не са го пуснали да се яви на заседание в качеството му на подсъдим. 

В съдебната зала стана ясно още, че жертвата на изверга - пълнолетната вече Селим е пожелала да бъде конституирана като граждански ищец и частен обвинител, пише. Флагман.бг. 

Следващото заседание е насрочено за 7.09.2022 г, от 10 часа, когато се очаква всички призовани лица да се явят в залата. 

Очаква се експертизи и вещи лица да докажат невменяем ли е или поведението му е пълен цирк, тъй като Кокинов многократно твърдеше, че чува гласове и взимал медикаменти.

Припомняме, че на 27.06.21 г., около 22,30 часа, озверял от дрога, Кокинов намушка без никаква причина с нож  ученичката, която в този момент се движела по ул. "Транспортна" с приятели. Бруталната сцена се е разигра пред бизнес център „Кондоско”. Компанията била от две момичета и две момчета, които пресичали пешеходната пътека от Гробищния парк към ж. к. „Изгрев”.

Въоръженият нападател изскочил внезапно и ги подгонил с нож в ръка. Те се разбягали в различни посоки, но едно от момичетата се спънало и паднало. Така попаднало в лапите на предрусалия Иван. В този момент той замахнал с ножа, като забил острието му първо във врата й, след което продължил да я ръга на посоки. След като тя спряла да мърда, Кокинов побегнал, без да прибира ножа. Нощният охранител на бизнес центъра чул виковете за помощ на приятелите й и подал сигнал на тел./Glasnews.bg.

 


Още за: затворник   гърло   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
2 коментара
05 Юли 2022 16:10 | Стефчо
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Тоз го гърмя като бясно куче без да ми мигне окото, па нека е болен


06 Юли 2022 00:57 | ГРОБАРИЯ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

закараите го в бобовдол при голйовците и нека там да среже гърла. тогава и доктори няма да са му нужни те ще го излекуват.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар