Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€  Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

 акво си накупи издирваната –ужа »гнатова с "OneCoin"-ите?


14 март 2019 11:41   3301 прочитаќфисът на "OneCoin" в Ѕългари€ на пл. "—лавейков" също е нейна собственост


Ѕизнес дамата –ужа »гнатова, ко€то усп€ да натрупа близо €4 милиарда с пирамидата си "OneCoin", за което е издирвана в —јў, е замесена у нас в десетки фирми.

—правка в “ърговски€ регистър показва, че т€ е участвала в управлението на 26 фирми и е била собственичка на други 5. ѕостепенно до 2017 г. т€ е продала своите фирми и се е оттеглила от всички останали.

ќще на следващата година »гнатова, ко€то има и германски паспорт, придобива чрез дубайски компании две знакови сгради в центъра на —офи€. ≈дната е ресторант " рим" за 4,2 милиона евро, другата е къщата на н€когашни€ кмет ƒимитър ћоллов срещу Ќародното събрание за близо 5 млн. евро, пише Dnes.bg.

ќфисът на "OneCoin" в Ѕългари€ на пл. "—лавейков" също е нейна собственост. —тойността на трите имота в центъра на —офи€ е малко над 16 милиона лева.

ѕрез миналата седмица прокуратурата в —јў съобщи, че издирва –ужа »гнатова по обвинение за откраднати "милиарди долари" чрез фалшивата ĸриптовалута "OneCoin".

“€ и брат ѝ са подвеждали инвеститорите, обещавайки им големи печалби при нисък риск в схема, в ко€то всички пари оставали за т€х.

— пищните партита за рождени дни и луксозни семинари, двамата продавали мечти за бърза печалба, но не и криптовалутa.

ј об€вената за бизнес дама на годината през 2014 г. –ужа »гнатова продължава да е в нелегалност./‘акти.бг

ќще за: –ужа »гнатова  пирамида  фирми ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.