Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

∆есток удар срещу един от най-близките хора на осъдената »ванчева!


19 май 2019 10:25  1 коментар   6342 прочитаЅивши€т пиар на столични€ район „ћладост” и близък до осъдената за подкуп ƒесислава »ванчева - ѕетър  ърджилов, най-веро€тно ще бъде обвинен в хулиганство. “ой вече е получил призовка и тр€бва да отиде в столичната полици€ във вторник. „ўе се €в€ с адвоката си јлександър  ашъмов”, съобщи  ърджилов в профила си във ‘ейсбук.

—рещу  ърджилов е започнало дело заради виковете му по адрес на прокуратурата в коридора на спецсъда в ден€, когато »ванчева бе осъдена на 20 години затвор, а заместничката й Ѕил€на ѕетрова – на 15 години. —ъдът ги призна за виновни, че са поискали подкуп от строителни€ предприемач јлександър ¬аклин.

—поред неофициална информаци€ разследването срещу него е за т.нар. едро хулиганство, за което в Ќаказателни€ кодекс се предвиждат до 5 години затвор, пише gospodari.com. –азследващите ще се опитат да докажат, че действи€та му са били извършени с „изключителен цинизъм или дързост”.

ќсвен това се търси начин бивши€т пиар на „ћладост” да бъде обвинен и че се е съпротивл€вал на съдебна охрана, което допълнително може да утежни положението му.  ато свидетели по това дело са разпитвани журналисти, отраз€вали присъдата на »ванчева в същи€ ден./Blitz.bg

ќще за: пиар  район  съд ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

20 май 2019 15:00 | Absurd
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

≈дро хулиганство? ’ора спрете се. “ази »ванчева е засегнала интересите май-една от скритите невидими ръце на властта във Ѕългари€. ƒа беше обила случаен човек н€маше така да € тормоз€т. »зводът тук е, че създанието изправило се срещу »ванчева май е един от хората, управл€ващи тайно държавата.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.