Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно! ѕолици€та се натъкна на важна следа край  остенец


19 май 2019 10:28  2 коментара   13759 прочита—кривалище с три изхода на н€колко километра от  остенец са открили полицаите, които девети ден издирват заподозрени€ за две убийства —то€н «айков-„ане. ¬ътре е имало дрехи и храна, но засега не е €сно кога за последно укритието е било използвано. “ова е втора находка за участниците в разследването в рамките на ден€, защото сутринта беше открита и ловна пушка, ко€то е със същи€ калибър като оръжието, с което на 14 май беше застрел€н ¬алентин ѕетров, съсед и братовчед на —то€н.

ѕо последна информаци€ убийството е станало между 19 и 21 ч., когато около къщата е имало доста хора, пише TrafficNews. ќт екипа на ћ¬–, който е базиран в  остенец, засега не са сигурни, че скривалището е направено и ползвано от „ане, защото много местни бракониери имали навика да прав€т подобни укрити€. “е са ползвани като т. нар. чакало, откъдето ловците дебнат и отстрелват дивеча.

Ќамерената ловна пушка пък била разглобена и прибрана в кути€, заедно с много патрони. —поред криминалистите това означава, че собственикът й, който най-веро€тно е «айков, е имал готовност да € ползва отново./Blitz.bg

ќще за: скривалище  изход   остенец ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

19 май 2019 18:32 | 123
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

≈й, този психопат, колко време се крие. ƒано скоро го откри€т, та да си отдъхнат хората


19 май 2019 23:12 | 456
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

—поко, ще го самоуби€т в най-скоро време
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.