Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно! »зстрели ехт€т в село ќчуша, заловиха ли убиеца от  остенец


16 май 2019 13:11  1 коментар   17570 прочита“ри изстрела, веро€тно предупредителни, се чуха от къщата на близките на убити€ ¬алентин в село ќчуша, близо до  остенец. ¬ не€ живе€т майка му, баща му, бившата му жена, а и детето им. –однините на жертвата са подали сигнал в полици€та, че са забел€зали убиеца —то€н «айков - „ане, съобщава.

 ъм момента униформените буквално са превзели къщата и провер€ват покрива и комина, където е възможно да се укрива «айков, който преди седем дни преби и уби жена си ћилена Ўишкова, а от вчера е заподозр€н и в убийството на братовчед си ¬алентин ѕетров, който бе гръмнат с преправена ловна пушка в дома си. –однините на застрел€ни€ мъж са видимо притеснени, полицаите се опитват да ги успоко€т.

ѕреди да бъде убит ¬алентин разказа, че «айков често ходил до селото. “ам бащата на убити€ 42-годишен мъж има вила с камери, записите от които разследващите провериха на н€колко пъти. ƒнес освен обичайната полици€, жандармери€ и части от специализирани€ отр€д за борба с тероризма, в  остенец дойдоха и антимафиоти, който от ранни зори ров€т вс€ка една къща, за да откри€т евентуални следи от килъра. ¬ града пристигна и екип от криминални психолози, които прав€т профил на «айков, см€тан от полици€та за тежък психопат, способен с месеци да се укрива и да замита следите си.

ј страхът у хората в градчето продължава да бъде подклаждан, защото седми ден от „ане н€ма нито вест, нито кост. "“ой е н€къде тук, в махалата, сигурно смен€ скривалищата посто€нно. »зобщо не е ходил да б€га в ѕернишко или ѕазарджишко. явно хич не му пука, че  остенец гъмжи от полици€.  ато нищо ще пречука още н€кой, докато го намер€т", коментираха пред притеснени жители на квартал "ѕолето". “ази сутрин, в опит да успокои напрежението, директорът на ќбластната дирекци€ на ћ¬–-—офи€ Ќиколай —пасов, увери, че разследването върви с пълна сила.

«а 42-годишни€ ¬алентин ѕетров, който бе открит застрел€н в дома си в  остенец вчера, —пасов каза, че мъжът не е допуснал полицаи в къщата, когато са поискали да € провер€т. “ой им казал, че сам ще провери дома си. ƒържал се спокойно и не е давал индикации за н€какви притеснени€. „асове преди да бъде открит трупът му обаче, ¬алентин разговар€ с наш екип и сподели, че братовчед му е опасен и ще стрел€ на месо. ћъжът каза още, че се притесн€ва дали „ане не е в неговата къща и н€ма на посегне и на него. /Blitz.bg

ќще за: къща  «айков  убийство ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

17 май 2019 07:38 | јндрешко
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

јбе хора от ћ¬–, защо допускате средства за масова информаци€ около местопрестъплени€та? »з€влени€та, които се прав€т от разни шефове разкриват какви действи€ ще се предприемат по издирването на убиеца. ќсвен това по екраните на телевизиите се виждат разни термокамери - също полезна информаци€ за беглеца.  ъде отива принципа за скритост и секретност. ј тази сутрин забел€зах един юначага да насочва насам-натам автомат от бронирана кола. «абел€зах и нещо като бордова картечница. “ова е н€какво безумие. ќставам с впечатлението, че операци€та на ћ¬– е насочена повече към общественото мнение, отколкото към ефективност. ƒано да греша.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.