Ќовините на югозападна Ѕългари€
 ƒомашен мехлем разрушава шиповете © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно! ’ванаха тартора на ало мафи€та у нас


21 март 2019 10:49   6472 прочита—тържито р€дко се по€в€ва на терен, защото има гол€ма мрежа от мулета в ц€лата страна


ѕолици€та е задържала един от най-големите тартори на телефонните измамници у нас ƒимитър ƒимитров ѕарушев- —тържито, съобщи Trafficnews.bg.

јрестът е станал в —тара «агора точно, когато ромски€т бос прибирал крупна сума от поредната жертва. —тържито има палат в прочутото русенско село ¬етово, прочуло се като меката на ало мафи€та.

“ам замогналите се от грабежи по телефона роми имат ц€ла богаташка махала. —тържито р€дко се по€в€ва на терен, защото има гол€ма мрежа от мулета в ц€лата страна, които ползва при ударите си. «а по-сигурно ƒимитър върти схемите от –умъни€, където в момента се намира и синът му √еорги, твърд€т полицаи.

«алав€нето му в —тара «агора е станало след сигнал на информатор, но разбиването на ц€лата му група ще бъде много трудно, признават участници в разследването./източник Trafficnews.bg/ fakti.bg/

ќще за: тартори  измамници  жертва ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.