Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно! ≈вгени€ Ѕанева излиза от ареста


13 юли 2019 11:01  1 коментар   3612 прочита¬чера по досъдебното производство в —пециализираната прокуратура бе предоставено заключение от съдебно-медицинска експертиза, изготвена в ”ниверситетска многопрофилна болница за активно лечение „ѕирогов“, в което се сочи, че насто€щото здравословно състо€ние на ≈вгени€ Ѕанева не е съвместимо с услови€та в следствени€ арест. —поред него се налага провеждане на оперативно лечение в спешен ред, съобщиха от спецпрокуратурата.

ѕо делото е приложено и писмено становище на болницата при —офийски€ затвор, че обвин€емата не може да получи адекватни медицински грижи в болничното заведение. —лед като се запознаха с експертното заключение, и основавайки се на ≈вропейска конвенци€ за правата на човека и основните свободи, наблюдаващите прокурори незабавно измениха определената тежка м€рка за неотклонение на Ѕанева с по-лека – „подписка“. — това се предостав€ възможност за безпреп€тствено адекватно лечение на обвин€емата.

Ќа ≈вгени€ Ѕанева е наложена забрана да напуска страната. Ќа органите на ћ¬– е възложено да следи изпълнението на м€рката за неотклонение./Blitz.bg

ќще за: ≈вгени€ Ѕанева  арест  болница ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

13 юли 2019 11:22 | да бе
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

 ак пък все се разбол€ват като вл€зат в затвора. ј та€ цингарела не тр€бва да излиза от там
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.