Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае Ѕърза пица с €йца ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

»звънредна новина по делото на »ванчева! ¬ тефтерчето ѝ за рушвети...


15 март 2019 14:09   6682 прочитаЌеизвестен е писал в тефтерчето за рушвети на кметицата на "ћладост" ƒесислава »ванчева. “ова установи графологична експертиза, резултатите от ко€то б€ха съобщени днес в съда. “ова е и последното доказателство преди да започне финалната фаза от делото по обвинение във взимане на подкуп.

—ъдът реши да изследва чий е почеркът, като според прокуратурата той може да е на ѕетко ƒюлгеров, който е други€т обвин€ем. «а тефтера на »ванчева стана €сно през август, когато прокуратурата оповести подробности от обвинени€та към не€, заместничката й Ѕил€на ѕетрова и бивши€т кмет на софийски€ квартал ѕетко ƒюлгеров. “огава бе посочено, че сред вещите в чантата й при ареста е открит б€л тефтер. ќт него бе цитиран и запис със съдържание./Blitz.bg

ќще за: дело  »ванчева  тефтерче ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.