Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

»звергът ћартин направи пълни самопризнани€ за убийството на  ристин


18 август 2019 12:54  2 коментара   8285 прочита«аподозрени€т за убийството на 7-годишно дете в сливенското село —отир€ ћартин “рифонов е признал вината си пред служебни€ си защитник. “ова се е случило в болницата в —ливен, твърди бтв, като се позовава на адвоката, който държавата е осигурила на 21-годишни€ мъж.

“рифонов беше настанен в лечебното заведение в петък, след като беше прострел€н в краката при залав€нето му. ѕрокуратурата вчера повдигна три обвинени€ на 21-годишни€ мъж – за убийство по особено жесток начин на непълнолетно лице, за изнасилване и за блудство. “рифонов е разказал с подробности извършеното от него и какво точно се е случило. јдвокатът призна, че става въпрос за смраз€ващи детайли за престъплението и отказа да ги коментира.

ћартин казал, че осъзнава какво е направил, че съжал€ва. “ой изтъкнал, че по време на престъплението бил пи€н – първо пил раки€, после бира. ¬сичко, което заподозрени€т е разказал, тепърва ще бъде проверено. «а целта ще бъде проведен следствен експеримент на м€стото на престъплението. —поред негови€ служебни€ защитник в подобни случаи едва 70% от думите на задържаните за тежки престъплени€ могат да бъдат приети като истина и се потвърждават в хода на следствието./blitz.bg/

ќще за: вина  убийство  защитник ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

18 август 2019 15:59 | ѕачо
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

“репане на този


18 август 2019 22:02 | ѕ≈“–»„.
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

Ќј ѕј–„≈“ј ƒј —≈ –ј«–≈∆≈.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.