Ќовините на югозападна Ѕългари€
 ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

»зплуваха нови разкрити€ за кървави€ убиец от Ѕорисовата градина! —лед зверството, …оан се върнал в училище и...


23 юни 2018 10:49  1 коментар   7574 прочита…оан ћатев, който е подсъдим за убийството на 16-годишни€ √еорги в Ѕорисовата градина, е отмил кръвта от жертвата след клането в училищната тоалетна. “ова разказа вчера на поредното заседание в —офийски€ градски съд —тефани€  оларова – единствени€т човек, който е потърсил при€телката на починали€ – Ћора, за да й каже, че знае кой й го е отнел.

”ченикът издъхна на пейка в парка на 2 юни 2015 година след нападение с нож. —лед дълго издирване и разпростран€ване на записи от улични камери за смъртта му бе арестуван ћатев.пише блитз.бг „Ѕ€х нова в това частно училище, в което …оан учеше – „≈зиков св€т”. Ќо чувах посто€нно по коридорите и в часовете, че той е убиецът от Ѕорисовата градина.

—офи€ дори ми сподели, че на 2 юни го вид€ла как мие кръвта от ръцете си в тоалетната на школото”, сподели —тефани€ пред магистратите. ћежду не€ и при€телката на убити€ √еорги се проведе очна ставка в залата, защото имало разминаване в показани€та им. ¬ крайна сметка се оказа, че след уговорка във ‘ейсбук двете и познат на Ћора са видели до Ќƒ , където  оларова споделила, че всички в училището говор€т, че …оан е автор на убийството на любими€ й.

„¬ един от часовете ученичката —офи€ ми показа изчистена снимка в гол€м формат, извадена от разпространени€ от ћ¬– клип на б€гащо след престъплението момче. “о много приличаше на ћатев, а и беше с €ркосини маратонки, каквито носеше той”, разказа пред съда вчера и учителката по английски език на подсъдими€ – ƒесислава √егова. Ќаправило й впечатление как директорката в часа й, насто€вайки всички, които не са били на училище в дена на убийството, да донесат извинителни бележки.

„ќбърна се пр€ко към …оан, каза му, че не е бил там и да донесе и той бележка”, разказа √егова. “€ описа …оан като попул€рен сред връстниците си, висок, строен и привлекателен. ¬ клас бил незаинтересован и с изключително свободно поведение. „ќтказваше да работи. ѕускаше музика, говореше с другите момчета. »злизаше и влизаше, когато си иска”, спомни си преподавателката.

¬иждала е с очите си да носи сгъваем нож на колана на дънките си, както и да се хвали, че е въоръжен с пистолет. ѕроцесът ще продължи с още разпити на свидетели, както и изслушване в залата на всички 5 обаждани€ за помощ до спешни€ телефон 112 през фатални€ 2 юни.

ќще за: …оан ћатев  жертва  съд ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

24 юни 2018 11:44 | $$$
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

“ози тр€бва да си свали тази шапка, защото не заслужава да € носи с този надпис. ¬ –уси€ такива като него ги разстрелват!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.