Изненадващ обрат с Радостин, упоил, пребил и изнасилил две момичета в Казанлъшко

12 януари 2021 17:00   2 коментара   16188 прочита


Към момента срещу Радостин Пулев няма повдигнато обвинение, но е задържан за 24 часа

Издирваният за изнасилване на две момичета Радостин Пулев сам се предаде в полицията. Той пристигна със своя адвокат Станимир Ченалов. На влизане в полицията Радостин отрече да е изнасилил момичетата, пише kazanlak.com. „За изнасилване не ми е споделял нищо. Дали е виновен или не, ще решат съответните органи. За мен този човек, на база това, което ми споделил, е много трудно да се приеме, че е виновен.

Разследването е в начална фаза.“, коментира  адвокатът на Радостин. Той уточни още, че той не се укривал от полицията. Искал е да се предаде още през вчерашния ден. Заради личен ангажимент на адвоката му 35-годишният енинец се е предал днес. Полицаите са били известени и са проявили доверие, разказа още Ченалов. „Към момента няма повдигнато обвинение.

Задържан е за 24 часа. Ще се прецени от наблюдаващия прокурор на база събраните материали трябва ли да се повдига обвинение. Възможно е да има и обвинение и 72-часово задържане, но не е ясно дали ще има мярка. За мен това момче в момента не е извършило нищо. Това е въз основа на неговия разказ“, уточни още той. Срещу енинеца била подадена жалба в казанлъшката полиция от 17-годишна девойка. Тя разказала, че заедно с пълнолетната ѝ приятелката са били дрогирани и изнасилвани в продължение на два дни.

Момичетата били на рожден ден, където присъствал и Радостин. Той ги упоил и завел в къща в Енина. Преди да ги пусне, насилникът ги заплашвал с убийство, ако разкажат за случката или го издадат. Срещу Радостин Пулев има насрочено дело за 26 януари в Районен съд – Казанлък. Обвинението е за блудство с непълнолетно момиче. Случаят бил от юни месец 2020 г. /Blitz.bg
 

2 коментара
13 Януари 2021 12:16 | 123
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кастрация и 10 години затвор за този и такива като него! Само това "излъчва" справедливост! Смешно малките присъди на такива злодеи провокират нови и нови подобни престъпления. А се оказва че срещу този наглец има насрочено дело на 26 .01. 2021 за същото престъпление-изнасилване на малолетна, извършено лятото на 2020.


14 Януари 2021 12:14 | 456
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Днес има публикация малко по-горе от тази, че санитар от Видин е осъден на 6 г. затвор за блудство с дете на 9г. и престъплението е вършено цели 5 години. Вместо да го кастрират, за да се предотврати рецидив след 6 години, като излезе от затвора. Той отново ще върши същото, това е потвърдено от практиката, такива не спират отново да блудстват с деца.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар