Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

»зл€зоха страховити свидетелства за ужаса край —тр€ма, където загина работник, а други двама са ранени


19 септември 2018 14:19   4253 прочитаќгромен багер, който тр€бвало да се завърти, а бил в склад, е съборил при маневрата бетонна стена, т€ е паднала от височина 10 метра върху работник, сто€щ долу и го е убила на м€сто. »мето на загинали€ е ƒжамал ’аджиев от ƒевин. ћъжът е бил горд татко на две деца.

ѕод бетона са били затрупани и другите двама работници, които са извадени живи и откарани в болница в ѕловдив,пише блиц. “ам е страшно, багеристът в случа€ н€ма вина, началникът му не вижда ли, че верижни€т багер е огромен и н€ма как в такова помещение да се обърне. “ова коментира съпругата на едини€т от работниците, които са били на м€стото на инцидента и са станали свидетели на ужаса.

—ъпругата помоли за анонимност, тъй като се притесн€ва че ще уволн€т мъжа й, а семейството има кредити. «агинали€т човек е от ƒевин. ∆ената каза още, че във фирмата без почивка работ€т много хора, получават по около 1500 лева на месец, а ги осигур€ват на 600 лева. ƒвамата работници, които пострадаха, са с опасност за живота. ≈дини€т е със счупен таз. ƒруги€т също е с множество счупвани€ и наран€вани€. ¬ момента се бор€т за живота му. »нцидентът стана тази сутрин край пловдивското село —тр€ма. –аботниците са строили логистична база на верига „ ауфланд“. 58-годишен мъже загинал на м€сто, 29 и 26-годишни мъже са в болница.

ѕолици€та, както и »нспекци€та по труда сее заела със случа€. ƒиректорът на ќбластната инспекци€ по труда в ѕловдив - јтанас „ернаев, каза, че е бил уведомен за случа€ в 8,50 часа сутринта и веднага е изпратил екип на инспекци€та на м€сто. —лужителите му в момента провер€ват има ли нарушение на услови€та за безопасност на труда и ще се прегледат дали са били спазени изисквани€та за осигур€ване на здравословни услови€ на труд. „ернаев допълни, че ще бъде извършена пълна проверка на фирмата и на подизпълнител€ за това дали е спазено трудовото законодателство и как се плаща на работниците.

ќще за: стена  багер  работник ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.