Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

»здирват 9 от бунтовниците от бежански€ център в ’арманли


16 юли 2019 15:50  1 коментар   2856 прочита—ъстав на ’асковски€ окръжен съд об€ви за общодържавно издирване 9 мигранти, които са подсъдими за участието и бунта и погрома в бежански€ център в ’арманли на 24 ноември 2016 година. “ова стана на заседанието на въззивната съдебна инстанци€ срещу 21-те замесени в случа€ афганистанци. ƒелото е образувано след протеста на прокуратурата срещу присъдата в ’арманлийски€ районен съд.

—лед бунта в ’арманли: –емонт за 1/3 по-малко бежанци

ѕрез €нуари т. г. първоинстанционното съдилище постанови едногодишни условни присъди с тригодишен изпитателен срок за хулиганство срещу 18 пълнолетни обитатели на регистрационно-приемателни€ център за бежанци и едногодишни условни присъди с изпитателен срок 1 година срещу тримата обвинени непълнолетни. ¬сички обаче б€ха признати за невинни в повреждането и унищожаването на държавно имущество за около 85 000 лева.

—ега държавното обвинение иска ревизи€ на решението на съда относно засегнатите сгради и инвентар - халета, столова и приемателен център в лагера и разбит противопожарен автомобил. —ъдът не даде ход на делото и постанови държавните органи да установ€т местонахождението на 9 от подсъдимите. ќт всичките 21 осъдени на първа инстанци€ мъже и тийнейджъри за 11 вече е установено, че са изведени от страната, след като им е бил отказан хуманитарен статут./dnes.bg

ќще за: център  ’арманли  участие ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

16 юли 2019 23:00 | ƒ∆”ћјЋ»я
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

 ј–ј ј„јЌќ¬ √» ≈ ”–≈ƒ»Ћ — ѕј—ѕќ–“» » ”‘≈» ј’ј. Ќяћј—Ћ≈ƒј. Ў ≈ћЅ≈ „ќ–Ѕј“ј ≈ «ј Ѕ≈—≈Ќ≈.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.