Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

»нтерпол търси под дърво и камък сина на Ѕирмата


10 октомври 2018 14:48   2951 прочита»нтерпол търси с червена бюлетина под дърво и камък јнтон —таноев, син на ≈влоги —таноев - Ѕирмата. ≈влоги —таноев-Ѕирмата и двамата му синове - √еорги и јнтон се издирват като участници в престъпна група за производство на нелегални цигари от 14 септември.

“римата са обвинени задочно от прокуратурата, об€ви шефката на спецпрокурорите ƒаниела Ќачева. ѕо данни oт разследването един от т€х е напуснал Ѕългари€. —емейството е известно най-вече с връзките на √еорги —таноев. ћалката Ѕирма с фолкпевиците ѕреслава и јлиси€. “ой по-често попада в светските клюки на жълтите медии, отколкото в бизнес новините, където би тр€бвало да бъде заради стандарта си на живот - скъпи коли, нощни заведени€, известни любовници, охрана. —ветовната полицейска организаци€ засега не е качила за издирване баща му ≈влоги или брат му √еорги.

Ѕлиц

ќще за: »нтерпол  бюлетина  јнтон —таноев ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.