Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

»ма ли полицейски чадър над наркодилъри в ѕлевен


15 март 2019 11:58   2170 прочита“акса „—покойствие”, полицейски чадър, обвързаност с хора от криминални€ св€т, подкупи – тези думи чуваме напоследък по повод шумните акции срещу злоупотреби и корупци€ сред служители на ћ¬–.

»велин »ванов, по пр€кор ћечката,

от ѕлевен е криминално про€вен и осъждан, с множество регистрации в ћ¬– за притежание и разпространение на наркотици. —ега е в следствени€ арест по дело за участие в организирана престъпна група за производство и разпространение на дрога.

«адържан е в средата на €нуари, докато шофира в посока ѕлевен-—офи€ с около 2,5 килограма амфетамини. ¬ момента е обвинен заедно с още 7 души с иззети 5 килограма синтетична дрога, марихуана, оборудване, материали за направата на амфетамини.

ѕреди около година »ванов е засечен от охранителните камери на магазин в ѕлевен да разговар€ с ÷ветомир »лиев – началник сектор на  риминална полици€, 2 –”-ѕлевен. Ќа кадрите не се вижда какво, но

»ванов подава нещо на »лиев, което той бързо прибира в джоба си. —поред информатори от подземни€ св€т това може и да са пари.

ƒо задържането му на 5 €нуари, »ванов е имал и други срещи с полицаи, твърд€т очевидци.

„»згледахме записа. »ма си компетентни служби, които ще извършват проверка. “ова мога да кажа”, за€ви зам.-директорът на ќƒ на ћ¬– – ѕлевен ѕетър ≈нчев. ƒва дни след интервюто ћ¬– – ѕлевен официално иззема от NOVA показани€ запис. ƒиректорът  расимир Ќачев назначава комиси€ за вътрешна проверка по видеото./Vesti.bg

ќще за: такса  подкупи  акции ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.