Хотелиерът, изритал израелските туристки, разказа за грозната свада

15 юли 2019 10:20   2 коментара   5376 прочита


Първо искам да кажа, че ситуацията е изкарана от контекста на случая и ще се опитам да дам пълна картина за това, което се случи на 5 юли. Това заяви ексклузивно в ефира на "Здравей, България" хотелиерът Иван Тодоров, който е главен герой в клипа с израелски туристи. "Около 11 часа гостите са пристигнали в хотела и са искали да бъдат настанени. Обяснили са им, че това ще може да се случи след 14 часа, когато стаите бъдат освободени.

На туристите им е предложено да си оставят багажа в багажното и да почакат любезно", поде Тодоров. "Туристите са си поръчвали напитки в лоби бара, не са искали да платят, защото сме били длъжни да ги настаним. Започнали да вдигат скандали, имало е крясъци и непристойно поведение", каза той. Тогава е пристигнал и той в хотела.

"Отдръпнах се от рецепцията, но трите жени ми се нахвърлиха отгоре. Благодарение на персонала и гости в хотела не се стигна до по-тежка конфронтация. Тогава помолих колегите да се обадят на 112. До половин час никой не се появи, само се върна обаждане, но полиция не пристигна", добави Тодоров. „Съжалявам. Искам да се извиня над всички от бранша.

Емоцията надделя над професионализма. Хотелът е спокойно място, нямаме охрана през деня. Колегата ми на рецепцията беше наплюта с храчка, обиждана, ругана и подигравана. Това е реалната ситуация. Тези жени по всякакъв начин ме предизвикаха това да се случи. Аз съм и гражданин, защитих служителите си. Не можахме по никакъв начин дори да ги помолим да излязат навън и да ги успокоим“, каза той.

"Хотелът ни е с четири звезди. Тук се спазват стандартите на марката и се държи да се предлага високо ниво на туристическата услуга. Охрана не би помогнала при такъв случай. Това е непристойно поведение. Досега не сме имали подобна ситуация за толкова години. Надявам се и занапред да нямаме", заяви Тодоров. "Подхлъзнах се, но няма голямо нараняване", завърши той. /Blitz.bg


Още за: хотелиер   туристи   хотел   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
2 коментара
15 Юли 2019 11:56 | Иван Николов
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Ние сме много, ама много гостоприемни когато не ни е задължение !Ще почивам само на Бг. морие!


15 Юли 2019 14:33 | Оня
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Каквото и да разправя този селяндур, недопустимо е да вдигаш ръка, в случая крак срещу жена. Тъп, та дрънка!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар