Горещи новини около ЮЗУ студента Йоан Матев, обвинен в убийството в Борисовата градина

20 октомври 2020 00:43   1 коментар   6353 прочита


Очаква се на заседанието във вторник да бъдат разпитани свидетели

На 20 октомври в Софийски градски съд (СГС) продължава делото срещу Йоан Матев, подсъдим за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина през 2015 г., предаде БГНЕС. Очаква се на заседанието във вторник да бъдат разпитани свидетели.

Припомняме, че през ноември 2017г. Софийска градска прокуратура внесе обвинителeн акт срещу Йоан Матев за убийството в „Борисовата градина“. Матев, който бе арестуван е Благоевград, където следваше висше образование в Югозападния университет, е предаден на съд за това,че на 2 юни 2015г. в 11.43 ч. в град София, в парк „Борисова градина”, като непълнолетен, но като е могъл да разбира свойството и значението на деянието и да ръководи постъпките си умишлено е умъртвил непълнолетния Г. И. като му нанесъл един удар с нож. В резултат на това били засегнати жизнено важни органи и настъпила масивна кръвозагуба, довела до смъртта на пострадалия./Блиц

 

1 коментар
20 Октомври 2020 22:08 | Антон Миленков 860
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Па пишете и "... напили се студенти! Опасност за сесията!!! " К'во общо има ЮЗУ с единичен елемент: или са отворили специалност "Транжиране'?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар