Ќовините на югозападна Ѕългари€
 ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

√ол€м удар по наркомафи€та във "‘илиповци"! »ззеха над 10 килограма дрога


13 юни 2019 15:46  1 коментар   3189 прочитаЌад 10 килограма наркотици са иззети при специализирана операци€ в кв. „‘илиповци“. “ова съобщиха от пресцентъра на ћ¬–. ¬ хода на проведена на 10 юни полицейска операци€ по противодействие на престъплени€, свързани с наркотични вещества, служители от сектор „Ќаркотици“ са задържали 50-годишен мъж. ƒействи€та са осъществени малко преди об€д в кв. „‘илиповци“.

ѕри последвалите оглед и претърсване в обитаваното от него жилище, полицаите намерили и иззели множество различни на вид опаковки, съдържащи таблетки, тревиста маса и прахообразно вещество, колби, пресовъчна машина, електронна везна, оръжие и боеприпаси. ќт изготвената експертна справка на част от намереното е установено, че иззетите вещества са 10 317.89 грама амфетамин, 9.84 грама коноп и 34.80 грама хашиш.

ѕредстои изследване и на останалите вещества. —лед доклад на събраните материали в —офийска градска прокуратура, задържани€т е привлечен като обвин€ем. Ќаложена му е м€рка за неотклонение „«адържане под стража“ за срок до 72 часа. /Blitz.bg

ќще за: удар  наркомафи€  ‘илиповци  операци€ ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

14 юни 2019 22:43 | новогражданин-ƒупничанин
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

»««≈Ћ» ќ“ ‘»Ћ»ѕќ¬÷» «ј ƒј √» ѕ–ќƒјƒј“ Ќј ѕќƒ”яЌ≈
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.