Гнусни подробности за пастора - педофил, блудствал с 8 циганчета в Сливен

24 май 2020 09:26   1 коментар   5586 прочита


 Извратеняци-чужденци купуват имоти у нас, за да блудстват с деца от бедни семейства. Това са най-вече възрастни англичани, които смятат, че в страна като България престъпленията им ще останат ненаказани, пише "Труд". В повечето случаи те са осъждани в родината си за подобни престъпления. През последните години няколко британци получиха присъди за педофилия у нас, но това явно не ги спира. Последният обвинен в тежкото престъпление е британски пастор, който е в следствия арест в Сливен. Пастор Даниел Хъл ще се изправи пред съда за блудство с 8 български момченца от циганския квартал “Надежда” в Сливен през 2018 и 2019 г.

44-годишният чужденец беше задържан на 13 септември м. г., след като журналисти от Би Би Си се опитаха да направят репортаж за сънародника си, известен в родината си с педофилските си прояви, но бяха прогонени от махалата камъни. Хъл обаче е бил наблюдаван повече от година от българските служби, които са събрали достатъчно доказателства срещу него. Британецът се настанил от 3 г. в най-бедната част на квартала, където има молитвен дом, който посещават предимно деца. Те оставали там да пренощуват, защото имало подходящо за това помещение, а и родителите им не били против. Именно тогава Хъл е блудствал с тях, установило разследването.

Той ги примамвал с торти и вкуснотии, някои от малчуганите са се страхували от него. Разследващите не изключват родителите сами не са тикали децата си в ръцете на педофила срещу заплащане. В родината си Хъл е лежал зад решетките 15 месеца за педофилия и има забрана да напуска страната, но въпреки това пристигнал в България. Чужденците общуват с други педофили в социални мрежи и именно те ги насоват към България, защото било “по-безопасно”. Такъв е случаят с Филип Робертсън, който беше спипан след блудство с две деца в Слънчев бряг през лятото на 2017 г., е пристигнал в курорта именно, за да търси малчугани за секс. Поданникът на кралицата дебнел децата да са сами и ги нападал в асансьори. Първо блудстал с 10-годишно датчанче, след това с година по-голямо момиченце от Швеция. Жена му знаела за гнусните мераци на мъжа си и го прикривала.

Робертсън получи ефективна присъда от 10 месеца, която излежа и се върна в родината си. Негови съотечественици стигат още по-далече като купуват имоти и се преселват у нас, за да блудстват с деца от бедни семейства. През последните години бяха арестувани и съдени няколко британци. 63-годишния Пол Ренаф получи 4 години решетки заради продължили близо година сексуални контакти с двама малолетни братя от павликенското село Стамболово. За това, че са помагали на чужденеца да има връзка с момчетата на 11 и на 12 години, родителите им получиха тригодишни условни присъди. Педофилът държал децата във финансова зависимост, а родителите съзнателно предлагали момченцата си на чужденеца срещу пари.

“Добрият чичко” дори им купил къща в село Водолей. Британецът вече веднъж е излежавал ефективна присъда за педофилия в родината си. Пол Ренафбеше задържан през 2012 г. в кревата на дома му с 11-годишния Мартин. Имаше и СРС-та от престъпленията на маниака. На снимките било запечатано как ромчето и батко му Дамян обслужвали сексуално похотливия поданик на кралицата, който имал статут на постоянно пребиваващ чужденец у нас. Всеки петък педофилът забирал децата с бял мерцедес и ги карал в дома си. После те и семейството им получавали щедри подаръци. Месеци по-късно Във Варна пък беше задържан шотландецът Джоржд Стейтс. 67-годишният мъж имал заповед за арест от родината си заради педофилия.

Той пристигнал в България, след като чистачка в дома му открила в личния му компютър колекция от детски порнографски снимки. Жената е информирала полицията, която на свой ред открила 265 242 фотографии и 1233 видеоклипа с детска порнография.

67-годишният Стейтс се е явил в британски съд през юли 2009 година и е бил пуснат под гаранция, след което изчезнал и бил открит в България. През май 2011 г. 12 г. затвор при първоначален строг режим получи 54-годишният английски заселник у нас Колин Такър. Той бе признат за виновен от състав на Окръжен съд - Велико Търново, че е изнасилил 6-годишно момиченце. През 2006 г.

Такър купил къща в стражишкото село Ново градище. Чужденецът живеел заедно с брат си. Явно решен да опита от тукашната реалност станал козар в селото. Един ден Тъкър отишъл в дома на 6-годишната жертва, под предлог да си зареди мобилния телефон, защото нямал ток.

Бабата на момиченцето даже го почерпила. После го помолила да придружи внучката й до магазина. Той обаче я завлякъл в къщата си и се гаврил с нея. Детето се прибрало цялото в кръв в дома си и казало на баба си за станалото. Според психолозите момиченцето ще остане с психологическа травма цял живот.  

  Blitz. bg: 

1 коментар
24 Май 2020 21:47 | Антон Миленков 934
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Е, що са чекали цела година? Да свършат децата у районо ле, що ле?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар