Гешев: Побоят над Слави Ангелов е атентат към държавата

23 април 2020 13:11   3 коментара   3598 прочита


Главният прокурор направи ексклузивни разкрития за мащабната спецакция в София

Извършват се действа под надзора на Спецпрокуратурата за група, занимаваща се със силови действия, включително и нанасяне на телесни повреди. Един от случаите, които се разследват, касае Слави Ангелов, съобщи пред журналисти главният прокурор Иван Гешев. „Извършват се активни действия по разследването, претърсване на автомобили и адреси.

Не мога да потвърдя колко хора са задържани за 24 часа. В рамките на утрешния ден наблюдаващите прокурори ще преценяват кои ще бъдат привличани към наказателна отговорност и за какви обвинения ще бъдат привлечени в качество си на обвиняеми, какви мерки за неотклонение ще им определят и дали ще искат задържане под стража от Специализирания наказателен съд”, поясни той, уточнявайки, че това е информацията, която към момента може да бъде изнесена, без да се пречи на разследването. Закопчаха трети бияч на Слави Ангелов и ето какво откриха при ареста „Делото представлява особен интерес за цялото общество.

Това, което се случи със Слави Ангелов, е атентат към държавата”, подчерта главният прокурор. „Благодаря на десетките колеги от МВР, в последните дни и на наблюдаващи прокурори, които работиха много активно. Надявам се днес да се съберат достатъчно доказателства за привличане към наказателна отговорност”, каза още той. Както БЛИЦ съобщи, днес преди обед стана ясно, че на територията на столицата се провежда голяма спецакция срещу организираната престъпност. Има много задържани. Сред тях - нападателите на журналиста Слави Ангелов, както и поръчителите на жестокото престъпление.

3 коментара
23 Април 2020 22:07 | ГРАД КОЗЛОДУЙ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

гадняри


24 Април 2020 10:08 | Онзи
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Каскет, нещо за Дубай да кажеш? Как ядоха бой твоите заместници.


24 Април 2020 14:32 | �������������-����������
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

БРАВО ГЕШЕВ-КАСКЕТА БОЙ ПО ПРЕСТЪПНИСТА. МЕЧТАЯ ЕДИН ДЕН ДА ТЕ ВИДЯ ПО ТВ. ДА СЪОБЩИШ КАК ПРИ СПЕЦ-АКЦИЯ СА ЗАДЪРЖАНИ АРЕСТУВАНИ КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД-А ИМЕННО-ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ, БСП, ОБЕД. ИДИОТИ, ДПС, ВОЛЯ КАКТО И МИНИСТЪРА ОТ С. БАНКЯ ВОЖДА НА РЕПТИЛИТЕ, ТЕРОДАПТИЛИТЕ И КОЗИГЛЮНХЕРИТЕ-ТАЙТОТО ОБЩЕСТВО НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО МИЛИАРДЕРА-ПРЕСТЪПНИК-ББ. КОНФИСКУВАНА И КЪЩАТА МУ В БАРСЕЛОНА КАКТО И НЕГОВАТА КОВРА.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар