Експерт от ГДБОП със скандално разкритие: Полицаи и магистрати са станали жертви на сексуални изнудвания от приятни млади дами!

28 април 2017 13:13   1 коментар   12646 прочита


Магистрати и полицаи у нас са станали жертва на сексуални изнудвания в интернет в последните месеци. Това разказа пред "Хоризонт" Явор Колев от Главната дирекция за борба с организираната престъпност /ГДБОП/. Той допълни, че зад подобни престъпления стоят престъпни групи основно от чужбина. Комисар Колев обясни каква е схемата за изнудване:

Хора, притежаващи профили в интернет, получават покани за приятелство от приятни млади дами, чужденки обикновено, и започва в месинджъра един разговор, в който тя споделя, че е сама, че е самотна… Разбира се, тя започва да иска от отсрещната страна извършване на определени сексуални действия. Всичко това се записва и се създава един клип, който впоследствие се показва в месинджър на жертвата и се иска от него сума от 3 до 5 000 евро.

blitz.bg

1 коментар
28 Април 2017 14:34 | Котараците
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ама те доброволно са участвали в чата. Почувствали са се много готини, а и са свикнали на безплатно чук. не. Оплакали са се чак, когато са им поискали пари. Все едно в сърцата са им бръкнали!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар