Екшън: Две жени, пистолет и заплахи за убийство пред магазин в столицата

20 ноември 2020 00:48   1 коментар   5208 прочита


Жена, която заплашила друга с пистолет, че ще я убие, отива на съд, съобщиха от Софийската районна прокуратура.

Днес обвинението внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу обвиняемата В. В., на 35 г., за това, че се заканила с убийство на П. А., като извадила и насочила зареден газ-сигнален пистолет към нея и ѝ казала: "Ще те убия!", и това заканване е могло да възбуди основателен страх за осъществяването му.

На 10 юни,около 16:00-16:30 ч., пострадалата П. А. се намирала в магазин в столичния ж.к. "Дружба". Тя била на една от касите в магазина, за да заплати покупките си, когато в един момент към нея се приближила обвиняемата В. В. и с груб тон ѝ казала да се мръдне встрани, което пострадалата изпълнила. След което В. В. с агресивен тон ѝ казала, че трябва да се премести в друга посока.

Пострадалата ѝ отговорила да се отнася с по мек тон към нея.

След като излязла от магазина П. А. се насочила към автомобила си. Излизайки навън, тя забелязала на паркинга пред магазина В. В. заедно с по възрастна жена и мъж. П. А. провела кратък разговор с тях като посочила, че е можело да се държат с нея по-културно.

В този момент обвиняемата В. В. се приближила до пострадалата, хванала я за косата и започнала да я скубе. Намесила се свидетелка, която била в близост и ги разтървала. Тогава обвиняемата заредила газ-сигнален пистолет, насочила го към П. А. и отправяйки обидна реплика към нея ѝ казала: "Ще те убия!".

Виждайки оръжието насочено към нея, П. А. се уплашила и в един момент помислила, че ще бъде застреляна от обвиняемата. След това мъжът, който бил заедно с обвиняемата и възрастната жена повалил В. В. на земята и ѝ взел пистолета, който бил негов.

По случая било образувано досъдебно производство, в хода на което спрямо обвиняемата В. В. била взета мярка за неотклонение "парична гаранция". Предстои делото срещу нея да продължи в съда./glas.bg


Още за: жени   пистолет   заплахи   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
20 Ноември 2020 10:26 | Цуци
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А разсмяхте ме. Няма начин да не и е завъртел и един шамар.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар