Ден на траур след тежката катастрофа с три жертви в Айтос

15 септември 2021 10:01   1169 прочита


На първия учебен ден третокласникът Джалил, който загина под катастрофиралия камион в центъра на Айтос, няма да прекрачи училищния праг

Днешният ден е обявен за ден на траур в Айтос за бащата и двете му деца, които загинаха в тежката катастрофа с камион на централна улица в града, предава bTV.

На първия учебен ден третокласникът Джалил, който загина под катастрофиралия камион в центъра на Айтос, няма да прекрачи училищния праг. Петгодишната му сестричка Айфер също няма да има своя първи учебен ден в предучилищната група.

Щетите от тежката катастрофа на място са почти заличени, разследващите търсят причините за инцидента, но това, което тревожи жителите на града, е докога по централната улица ще продължат да минават тежкотоварни камиони.

"Улицата е много опасна. Наклонът е много голям, камионите остават без спирачки и шофьорите не могат да ги спрат", казва Стойчо Ников, който е жител на града. По негови думи загинали в района опасния участък вече са над 20 души.

От АПИ обаче заявиха, че не е постъпило искане от Община Айтос за изграждане на обходен път, по който да бъде пренасочен интензивният трафик. Днес предстои тежка опеарация на 17-годишния Октай, който пострада при инцидента. 


Още за: АПИ   айтос   катастрофа   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар