Данчо Катаджията заплашва свидетели срещу него, още един полицай е намесен в случая

04 май 2020 12:23   1 коментар   4158 прочита


Петков и неговият колега Иван Иванов бяха уволнени дисциплинарно за неетично поведение

Нашумелият ловешки полицай, станал известен като Данчо Катаджията, заплашва свидетели срещу него. 

Николай Панайотов, който е свидетел срещу Йордан Петков, твърди, че е заплашван. Петков и неговият колега Иван Иванов бяха уволнени дисциплинарно за неетично поведение. 

„Заплахите продължават, не точно от тях, а от техни колеги. Подхвърлят ми, че трябва да се страхувам за живота си, че няма да просъществувам в този град”, разказа Панайотов пред НоваТв.

Четири месеца след разследването се наблюдава нетипично спокойствие в двамата - Йордан Петков и Иван Иванов, свидетелстват местни хора. Данчо Катаджията дори е на облекчен режим – не под домашен арест а с мярка подписка за престъпленията по служба, за които е разследван. Полицай Иван Иванов, пък съди МВР за своето уволнение. 

В случая е намесен  и трети полицай - Петър Найденов от КАТ-Плевен. Това е човекът съдействал на Йордан Петков да спре нашият екип по време на разследване и да разпрати личните данни на журналистите във вайбър-групата на катаджиите./trafficnews.bg


Още за: катаджия   Данчо   данни   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
04 Май 2020 19:02 | Бай Ончо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ТОВА СА ЕДНИ БОКЛУЦИ КОИТО СА ТОЛКОВА УЯЗВИМИ, ЧЕ И ТЕ НЕ ГО ПРОУМЯВАТ НЕ ИМ СЕ ПЛАШЕТЕ А ПОДАВАЙТЕ СИГНАЛИ ЗА ВСЯКА ЕДНА ЗАКАНА ОТ ТЯХНА СТРАНА. НАПИШЕТЕ ЖАЛБА С ЪС СВИДЕТЕЛИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ДА ИНСПЕКТОРАТА НА МВР И ЛИЧНО ДО ДР. БОЙКО БОРОСОВ ЗАЩОТО ТОЙ МОЖЕ ДА Е ТУЛУП НО НЕ УВАЖАВА ТАКИВА ПЕДАЛИ С УНИФОРМИ И ЩЕ ИМ СЕ СТЪЖНИ ЖИВОТА. ВСИЧКИ ПАРИ ЩО СА ОТКРАДНАЛИ НЯМА ДА ИМ СТИГНАТ ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ПАНДЕЛАТА. АКО ИМ СЕ УПЛАШИТЕ ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО. ЩЕ ВИ СЪСИПЯТ. ЗАВЕДЕТЕ СЪДЕБНО ДЕЛО ОТ ЧАСТЕН ХАРАКТЕЛ В СЪДА КЪДЕТО ЖИВЕЕТЕ С ДВАМА СВИДЕТЕЛИ ОЧЕВИДЦИ, ЧЕ ТОЗИ КАТАДЖИЯ ВИ Е КАЗАЛ ТЕЗИ ДУМИ И, ЧЕ СЕ СТРАХУВАТЕ, ЧЕ ЩЕ ВИ УБИЯТ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ И ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЩЕ ГИ ОСЪДИТЕ. ПЪК ТЕ ПАК НЕКА СЕ ЗАКАНВАТ БАХ ГИ В НЕЩАСТНИЦИТЕ АКО СА МИ НА МЕНЕ ЩЕ ГИ ГОНЯ ДО КАТО СЕ СКРИЯТ В МИША ДУПКА. ВСЕКИ ДЕН ЩЕ МИНАВАМ ПОКРАЙ ТОЯ КАТАДЖИЯ СЪС ЗАКАНИТЕ И ЩЕ ГО СЪСИПЯ. ЗАПОМНЕТЕ ТЕЗИ ТУЛУПИ СА ЕДНИ СТРАХЛИВЦИ И КОГАТО ОПРЕ НОЖА ДО КОКАЛА ИМ, ТЕ СЕ СПАСЯВАТ ПОЕДИНИЧНО И БЯГАТ, ТЕЗИ НЕ СА НИКАКВИ МЪЖЕ А МОМИЧЕТА.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар