Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

ƒ-р »ван ƒимитров се призна за виновен за убийството на крадеца ∆оро ѕлъха


18 юли 2019 12:14  2 коментара   4851 прочитаќбвин€еми€т д-р »ван ƒимитров се призна за виновен по делото за убийството на ∆оро ѕлъха. ƒелото ще протече по съкратената процедура. “ова искане направи пред съда адвокатът на д-р ƒимитров - √еорги  утр€нски. ¬ същото време жената, с ко€то ƒжевизов живеел на семейни начала, пред€ви граждански иск в размер на 300 хил€ди лева - за не€ и за детето й. ћомченцето обаче не е признато от ѕлъха, но въпреки това жената пред€ви претенции.

"»скам максимална присъда. Ќе съм му давала наркотици, аз бах заключена в къщи", за€ви Ќадежда пред репортер на TrafficNews, след което избухна в сълзи. “ака чаканата жена, с ко€то ∆оро ƒживизов живеел на семейни начала, се по€ви в съдебна зала днес. Ќадежда —тоева бе придружена от упълномощени€ й адвокат ƒенис ’юсеин и нейна при€телка. ќт думите на Ќадежда става €сно, че живее в разградско село.

¬ същото време подсъдими€т д-р »ван ƒимитров бе посрещнат с аплодисменти от хора, събрали се пред съдебна палата. „ас преди старта на заседанието 10 души б€ха в градинката пред сградата на съда, допълва TrafficNews. ѕрипомн€ме, че д-р ƒимитров застрел€ и уби крадеца √еорги ƒжевизов-ѕлъха в дома си преди година и 4 месеца.

—поред прокуратурата лекар€т убил проникнали€ в имота му апаш, след като бил нападнат с нож. «а да се защити, д-р ƒимитров употребил огнестрелно оръжие - незаконно притежаван пистолет. Ќа предишното заседание делото бе отложено заради отсъствие по болест на съди€-докладчика. /Blitz.bg

ќще за: »ван ƒимитров  убийство  крадец ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

18 юли 2019 13:23 | ааааааааааа,
ќценка:
13
 (
15
 гласа)

«начи когато защитиш имуществото си от циганин с една сюри€ присъди за кражби и който е въоръжен, тр€бва да се признаеш за виновен, че си му вид€л сметката вместо той на теб! јма и правосъдие!


18 юли 2019 19:46 | ...............
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

јко рома го беше убил..... щеше да се размине с поредното до съдебно производство, което щеше да е добавено към списъка с всички други ..... ѕ–ј¬ќ—Џƒ»≈ в Ѕългари€ н€маааа.....
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.