Чолов и актрисата Милянкова останха без къща

21 май 2014 14:03   2 коментара   30009 прочита
Ирена Милянкова присъстваше на всички открити заседания в съда по делото срещу съпруга си
Ирена Милянкова присъстваше на всички открити заседания в съда по делото срещу съпруга си


Ирена Милянкова присъстваше на всички открити заседания в съда по делото срещу съпруга си

Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество запорира къщата на актрисата от „Под прикритие" Ирена Милянкова в Горна баня. Тя и мъжът й - сводникът Росен Чолов, вече не могат да разполагат с имота, оценен на над 520 хиляди лева. До мярката се стигна заради делото на Чолата - шеф на федерацията по ръгби и обвиняем по дело за склоняване към проституция на над 20 момичета.

Проверката на комисията за доходите на мафиота започна още през януари 2013 г., след като бе спипан за участие в организираната престъпна група. Арестът му бе на 26 ноември 2012 г. В последните години той стана известен след разкритието, че е бил топ сводник на СИК, като примамвал красиви момичета за секс с богати клиенти чрез модната агенция „Еф Ейч Уан". Както „Всеки ден" писа, той дори е инструктирал девойките актовете да са без презерватив за онези, които си платят най-тлъсто. Цените варирали между 800 и 1000 лева за цяла нощ забавления. Чолата е сочен за един от приближените на Красимир Маринов - Големия Маргин, както и на Петър Стоянов - Сумиста.

Делото за сводничество срещу мъжа на Милянкова все още се точи в спецсъда. Вчера по искане на комисията за отнемане на имуществото Софийският градски съд запорира къщата в Горна баня. Тя била купена с кредит, наполовина изплатен, както и банкови сметки и дружествени дялове, притежавани от самата Милянкова, което прави къщата нейна собственост.

За последните 10 години семейството й е декларирало разходи от над 330 хиляди лева при доходи в пъти по-малко. Излиза, че всеки месец от 2003 г. насам те са харчили по над 2,7 бона. Най-голямото перо отивало за честите пътувания извън страната на 6-членната фамилия. Милянкова и Чолов имат 4 деца, първото от които тя родила едва на 15 години. Стойността на бъдещия иск срещу Чолов е 555 507 лв. Съдът е наложил обезпечение и на един автомобил, собственост на Диана Петрова, също обвиняема за съучастничество в престъпленията на Чолов./ВсекиДен.ком


Още за: Р. Чолов   имот   запор   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
2 коментара
21 Май 2014 20:27 | Панелката
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Милянкова ще има къща, по голяма и по обзаведена от тази, да му мислят сиромащията като моя милост, ама здраве да е.


14 Юни 2014 18:01 | я
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

тая и на път нема да остане камоли без къща
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар