Брутален побой над млад музикант, счупиха му челюстта с метална тръба

30 април 2020 12:52   1 коментар   3602 прочита


Трима братя са арестувани, а на Костадин Пенчев му предстои операция на челюстта

Млад музикант от ботевградското село Литаково ще бъде опериран след брутален побой. Пред камерата на Нова телевизия Костадин Пенчев, който е бил нападнат от трима братя без ясна причина, сподели, че има шевове на устните, разцепена му е челюстта и му е пукнат черепа.

“Приятелката ми искаше да спрем до магазина, за да си купи нещо за ядене. Форсирах двигателя и угасих колата. Направиха ми забележка и се извиних. Веско обаче дойде и ме напсува. Питах го защо и какво съм му направил. Разтърваха ни.

Отидох да оставя приятелката на моята приятелка. Спряхме пред тях за две минути и тогава тези хора ме нападнаха“, разказва пребитият музикант. „Извадиха ме от колата. Помня само един силен удар в главата, припаднах и нищо повече не помня“, споделя той. Нападателите са задържани за 24 часа. Не са криминално проявени.

Хората от селото, които се събраха в центъра на селото, за да протестират, казаха пред камерата на Нова, че тримата нападатели не са регистрирани за престъпления, но шофират без книжки. „Това, което се случва, се дължи на тази безнаказаност. Нападателите са трима братя. Те са на възраст между 18 и 20 години. Работят по строителството.

Момчето, което нанесло удара с металната тръба, е висок около 2 метра, а Костадин е около 1,65 м. Това е опит за убийство“, каза един от мъжете, застанали пред камерата. Ръководителят на духовия оркестър Дейвид Христов пък каза, че пребитият му колега е отговорен и честен човек. Не е конфликтен, добави той. Хората от селото споделиха, че престъпността в района е голяма и припомниха, че млада дама е била изнасилена, убита, а тялото й разчленено./flagman.bg


Още за: бой   музикант   тяло   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
01 Май 2020 13:09 | ���
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

щоМ СА СЕ СЪБРАЛИ В ЦЕНТЪРА НА СЕЛОТО СИГОРА СА ЦИГАНИ ТЕ СА МНОГО ЗАДРУЖНИ;;;
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар