Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

Ѕрутален арест в —офи€! „енгета свалиха младеж от автобус и го повалиха на зем€та


18 юни 2018 12:53  3 коментара   8120 прочитаЅрутален арест извършиха полицаи тази сутрин в столицата. —лучайни очевидци са заснели задържането на младеж. ќт кадрите се вижда, че той е на зем€та, обграден от още н€колко души и контрольори. ¬еро€тно е свален от градски€ транспорт поради липса на билет или арогантно поведение, предполагат потребители в мрежата.

ћлад мъж бе наказан с белезници и повал€не по очи на зем€та на софийска спирка. ¬идео как двама полицаи са притиснали млади€ мъж и го закопчават се по€ви в социалната мрежа Facebook. —лучката се разиграва близо до трамвайна спирка, в района на метростанци€ "«ападен парк", съобщи потребител на Facebook. “ой е озаглавил видеото си: "Ѕилети и карти за проверка". "«а един билет!", чува се мъж, който се възмущава зад кадър.

"’ората на спирката, станали свидетели на ц€лата ситуаци€ твърд€ха, че е задари билет. “ова се и чува в клипа.  аква точно е предистори€та - не мога да ви кажа, започнах записа веднага след като вид€х случващото се", пише јтанас янакиев.  липът, публикуван от него, е получил над 600 реакции и е споделен над 100 пъти само за час.  оментарите са над 200, в които хората се възмущават от тежкото наказание.

"“ова момче е от Ћюлин.  азва се ƒидо и има епилепси€ и въобще не е добре, получава посто€нно припадъци", пише в един от т€х. —поред информаци€ на Dnes.bg младежът е арестуван, защото е псувал и обиждал полицаите. "ќпасен гратисчи€", иронизира друг, а трети пита дали ако момчето беше син на н€кой от полицаите, щ€ха да се отнесат така с него.

"ѕозор за българската полици€", заключава жена в коментара си. "«а милиони н€ма закони, за кокошка н€ма прошка...", обобщава друг коментар. "”бийците са на свобода, а те тръгнали да се прав€т на велики на момче без билет", допълва трети. »ма и защитници на акци€та. "ѕравилно! Ќ€ма да плащаме всички останали като попове, а други да са големи тарикати. ¬инаги съм се изум€вал как редовни пътници защитават нередовни от контролите", пише потребител.

/blitz.bg/

ќще за: арест  задържане  поведение ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

18 юни 2018 18:20 | $$$
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

јко беше от избирателите на герб, другар€т ÷иганин, н€маше да се случи това. ћутренска държавица...


18 юни 2018 22:14 | …орданова
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

“ези контрольори много си превишават правата. ¬секи ден съм свидетел на тези неща. ≈дна сутрин се качват на ћола, човека пред мен застана до шофьора и си купи 3 билета, които контрольора взе и си ги прибра в джоба и обвини пътника, че е нередовен. Ѕраво, че станаха н€колко пътника да защит€т потърпевши€ и ошамариха и свалиха контролите на –уски паметник. –едно ли това? ’ем ни вземат незаконно по 1. 60 лв. за билет, н€мат право да използват личните ни данни, но пък са ербапи обграждат те да те би€т.


19 юни 2018 23:00 | @@@???
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

—ъвсем сериозно задавам въпроса, не защото съм в защита на потърпевши€ в случа€, а защото съм против гратисчиите и ограбването на Ѕƒ∆. јз съм свидетел редовно, при вс€ко пътуване с влака, на случаи пътници да пътуват без билети, като парите, които дават на кондукторите остават в техните джобове. јко се обад€ на 112 и поискам служители на ћ¬– да извършат проверка, дали ще бъдат изпратени такива на следващата гара да се качат и извършат проверка и на двете страни/ пътници и кондуктори/?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.