Ботьо Ботев за Къро: Двамата с Таки бяха ученици на Мето Илиенски. После си развалиха отношенията

26 май 2023 11:38   23909 прочита
Снимка: Нова телевизия
Снимка: Нова телевизия


Снимка: Нова телевизия

Красимир Каменов-Къро и Христофорос Никос Аманатидис, известен като Таки, бяха ученици на Мето Илиенски. Двамата бяха приятели, навлезли заедно в престъпния свят. Сега обаче са във вражда.

Това заяви в студиото на „Здравей, България” криминалистът и бивш началник на отдел "Убийства” Ботьо Ботев. Той коментира въпроса кой би имал интерес от смъртта на Каменов, който беше открит застрелян в дома си в Кейптаун, пише Факти.бг.

По думите му на този етап е изключително трудно да се правят каквито и да било изводи. „Бизнесменът по прякор Къро е една от известните фигури още от юношеските си години. Прекалено богата информация има за него в България. Той и още едно момче - Таки, навлязоха заедно в този престъпен бизнес. Двамата са на една и съща възраст и са приятели. Те дълго време бяха ученици и придобиваха опит под ръководството на Методи Методиев-Мето Илиенски”, коментира още Ботев.

"След Илиенския, дори преди неговото отвличане, те вече бяха под ръководството на Жоро Илиев. И продължиха по този път. След убийството на Илиев вече бяха придобили опит, имаха и връзките", коментира Ботев. Той обясни, че между двамата приятели възникнали съществени противоречия, които ги разделили.

 


Още за: ученици   таки   къро   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар