Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

Ѕомба: »ванчева е бременна, отървава затвора!


16 юни 2019 12:13  3 коментара   14032 прочита÷ели€т медицински процес с асистираното помагане на зачеването на ƒесислава »ванчева е бил ръководен лично от светилото в ин витро процедурите


Ѕившата кметица на „ћладост“ ƒесислава »ванчева, ко€то бе осъдена на 20 години затвор заради поискан подкуп от 500 000 евро от строителни€ предприемач јлександър ¬аклин, е претърп€ла успешна ин витро процедура за забремен€ване в столичната клиника „—вета —оф舓, пише „”икенд“. ѕреди броени дни тестът за бременност на »ванчева е показал, че т€ носи живот в утробата си, след като на 19 май е била изкуствено оплодена в болницата.

÷ели€т медицински процес с асистираното помагане на зачеването на ƒесислава »ванчева е бил ръководен лично от светилото в ин витро процедурите професор »ли€ ¬атев, чието дело са първите такива бебета в Ѕългари€. Ќай-добри€ ембриолог в страната ще наблюдава бременноста, като е препоръчал на пациентката си да забрави напълно проблемите й с правосъдието, за да намали стреса. »ванчева тр€бва да откаже цигарите – нещо, което засега не се отдава на екс кметицата на „ћладост“. ќткакто т€ бе зрелищно арестувана миналата пролет в центъра на —офи€ и вкарана за продължително време в ареста, дневната й никотинова дажба достигнала до 3 кутии цигари.

јко бременността мине гладко и без усложнени€, ƒесислава »ванчева тр€бва да роди първото си дете в началото на март 2020 г. “огава се очаква да статира и съдебни€ процес на втора инстанци€ в —пециализирани€ апелативен съд по делото за поискан подкуп. Ѕлизки до н€когашната фризьорка се над€ват съдебни€ процес да бъде отложен, за да не бъде подложена екс кметицата на „ћладост“ на допълнителен стрес в съдебна зала. ѕреди 2 месеца ƒесислава »ванчева, заместничката й Ѕил€на ѕетрова и бивши€ кмет на „ћладост“ ѕетко ƒюлгеров б€ха осъдени съответно на 20, 15 и 12 години затвор за поискан рушвет от строител€ јлександър ¬аклин, за да му разрешат да вдигне жилищна сграда в местността „ амбаните“.

—поред мотива на съдиите, постановили присъдите, тандемът »ванчева – ѕетрова е утвърдил порочен модел на управление в „ћладост“, при който съсредоточили в свои ръце едновременно законодателни и изпълнителни правомощи€.  метицата и нейната заместничка държали всички преписки за строителство в общината в домовете си и принуждавали силово инвеститори да прав€т дарени€, за да получат разрешителни за строеж.

—ъдиите обаче оневиниха ƒесислава »ванчева за откритите в служебната й кола 56 000 бел€зани евро, като постановиха, че н€ма доказателства, че т€ е прибрала парите. ѕачките са били оставени в кашонче в багажника на колата на »ванчева от посредника ѕетко ƒюлгеров. „—ветещите“ пръсти на кметицата се дължали на това, че т€ е докосвала чашата на посредника при последната им среща в заведението „ћара€“. ¬ъпреки че »ванчева и съучастниците й б€ха оправдани за откритите в колата й 56 000 евро, осъдителните присъди са постановени за поискан, но неполучен рушвет от 500 000 евро.

—поред съда, бившата кметица на „ћладост“ повече от 6 месеца бавела разрешителните за строеж на жилищни сгради в местността „ амбаните“ на бизнесмена јлександър ¬аклин. — »ванчева се срещнала даже съпругата на предприемача ѕолина, ко€то останала с впечатлението, че кметицата не се интересува единствено от озелен€ването и изграждането на детски площадки в „ћладост“, а е очаквала и финансов стимул за себе си. “ака ¬аклин се свързал с бивши€ кмет ѕетко ƒюлгеров, който обещал да съдейства.

Ќа 21 март 2018 г. двамата уточнили и размера на подкупа – той бил фиксиран на 500 000 евро, които тр€бвало да се плат€т на н€колко вноски. ƒен по-късно рушвета бил намален наполовина. “ова се случило след среща между посредника ƒюлгеров и ƒесислава »ванчева и Ѕил€на ѕетрова. —рещата се провела на 23 март 2018 г. в пицари€ в „Ѕорово“. ≈динствената среща между »ванчева и јлександър ¬аклин се състо€ла на 13 април 2018 г., четири дни преди т€ да бъде арестувана. —едмица по-рано бизнесменът предоставил в √ƒЅќѕ 70 000 евро, които били бел€зани.

Ќа 17 април маркираните пари б€ха открити при зрелищните арести на »ванчева, Ѕил€на ѕетрова и посредникът ѕетко ƒюлгеров. —лед произнас€нето на присъдите, »ванчева и Ѕил€на ѕетрова б€ха въдворени в —ливенски€ затвор, но само 2 седмици по-късно – освободени под домашен арест заради здравословни проблеми. »ванчева бе пусната заради намерението си да роди чрез инвитро процедура, както и заради участието си в евроизборите.

ƒесислава »ванчева прави опити да забременее от 5 години насам, които засега са неуспешни. ѕо време на съдебни€ процес срещу не€ т€ сподели, че е преустановила опитите да забременее по изкуствен път, тъй като лекарите й открили онкологично забол€ване, ко€то т€ преборила. јко »ванчева роди и бъде осъдена окончателно на ефективен затвор, то изтърп€ването на присъдата й ще бъде временно отложена, тъй като т€ ще се води самотна майка. ≈кс кметицата на „ћладост“ имаше връзка с бизнесмена ѕеньо »ванов, който все още не е разведен с първата си жена. —лед като т€ бе арестувана и пратена в ареста, възлюбени€ й € зар€за./ЅЋ»÷

ќще за: ƒесислава »ванчева  клиника  бременност ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

17 юни 2019 19:19 |  омаро.
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

 огаа????


17 юни 2019 23:00 | ѕ≈“–»„.
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ќ≈ћј “ј ј¬ј ƒЏ–∆ј¬ј.


17 юни 2019 23:22 | ѕетрич
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

Ќ€ма такъв хаос в друга държава. «а това сме на този хал.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.