Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...
   –егистрац舫абравена парола

Ѕащата на осъдената за пропаганда в “урци€ българка ћира яшар с първи коментар за присъдата


16 септември 2018 11:35  2 коментара   2268 прочитаЅащата на ћира яшар, ко€то бе осъдена за пропаганда на кюрдски символи, коментира решението на —ъда за тежки престъплени€ в град јйдън. Ѕългарката беше задържана преди около година от турската полици€ в ƒидим, докато беше на почивка с при€тел€ си, който е британски гражданин.

ѕред Ќова телевизи€ бащата на ћира об€ви, че е доволен от разво€ на делото. "¬ рамките на 5 години т€ не тр€бва да получи нова присъда. “€ е в јнгли€ и учи за изпитите си. ћоже да пътува, н€ма забрана. –еално н€ма присъда", посочи зяшар јбдулсел€моглу. Ќейни€т при€тел е с ефективна присъда, но е на свобода, защото адвокатите му обжалват решението.

ѕри€тел€т на ћира също е с присъда. —поред обвинението двамата са пропагандирали кюрдски символи, а  юрдската работническа парти€ е об€вена за терористична организаци€./blitz.bg

ќще за: баща  присъда  дело ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

16 септември 2018 13:28 | ќбединени патриоти
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

÷исти българи с български паспорти?!?!


16 септември 2018 19:41 | 321
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ћацката си е много добре, но та€ терористична държава “урци€, е най-добре да се разпадне поне на 3 части.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.