Банкер отмъкна над 110 000 лева от сметката на възрастна жена

04 юли 2020 13:33   5 коментара   4729 прочита


Измамиха възрастна жена с огромна сума пари от хиляди  евро. Потресаващото в случая е, че тя не е дала парите си на телефонни измамници, както често се случва с възрастни хора, а е ограбена от банков служител. Пред разследващите жената разказала, че винаги посещава един и същи клон в столицата.В продължение на половин година тя често теглила малки суми от сметката си.

По време на извънредната обстановка в страната ни заради COVID 19 бабата почти не излизала от дома си. До вчера. Около обяд жената решила да посети клона и да изтегли някаква сума пари. Тогава  разбрала, че от сметката и липсват  57 060 евро. Веднага подала сигнал в полицията.

Полицаите установили, че подписът на жената е бил фалшифициран.  Образувано е досъдебно производство.  Разследването по случая продължава. Към момента не е ясно кой е банковият служител и дали той е задържан./Glas.bg


Още за: банкер   пари   сметка   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
5 коментара
04 Юли 2020 16:37 | много богата таа баба бе
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

шо ли е работила, тоа не е от нормална заплата...


05 Юли 2020 08:06 | Един
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не крийте имената на банките, защото и на Марто Петров му изчезнаха 3 милиона лева от сметката и банковата служителка избяга в РЮА. В България няма банки, а гангстерски финансови пирамиди, управлявани от лукави комунисти.


05 Юли 2020 09:42 | Томчо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Пак ли комунистите са виновни? Това в клуба на герб=гроб ли ви го казаха?


05 Юли 2020 12:23 | Стефанов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

До един. Стига с тези "комунисти" - за всичко виновни те. Като че ли комунистите са преобладаващо число от жителите на планетата. И да знаеш - в България колко комунисти, толкова и демократи - т. е. николко. Иначе нямаше да да сме на този хал. Комунисти днес има в Швеция, Норвегия, Финландия - там мислят за обикновените хора. При тях богатството на държавата са хората, а не както би казал някой български вожд - на мен най-голямото богатство ми иде от народа...


05 Юли 2020 17:03 | Един
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Стефанов, Томчо, викате и Швеция, Норвегия и Финландия властите постоянно довеждат данъкоплатците си до просешка тояга и са подчинени на Москва, а? Сменете си опорните точки, защото тези вече станаха абсурдни до смях. И никъде не съм споменал, че съм от ГЕРБ, някой ви е излъгал, защото ГРАБ-аджиите ви правят да пищите от ужас и вече автоматично говорите срещу тях.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар