Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

јрестуваните журналисти край –адомир: ўе търсим съдебна отговорност!


15 септември 2018 11:15  2 коментара   2314 прочита¬ момента, в който отидохме на м€стото на сигнала в –адомир, от храстите изл€зоха полицаи с оръжи€. ўе си потърсим съдебна отговорност. “ова за€ви журналистът от "Ѕиволъ" ƒимитър —то€нов в предаването "“ази събота" по Ѕ“¬.

"ѕравихме журналистическо разследване. ¬ една европейска държава, след като сме доказали, че сме журналисти това поведение е недопустимо", допълни арестувани€т румънски журналист јтила Ѕиро.

"«а какво да се извин€? ѕредполагам, че имате мнението, че журналистите имат повече права от другите граждани. “ези журналисти се намираха в район на местопроизшествие. —лужителите, които са били там не са знаели кои са, затова не дължа на никого извинение", категоричен бе директорът на √ƒЅќѕ »вайло —пиридонов.

"¬чера се извиних на главни€т редактор на "Ѕиволъ" јтанас „обанов. ќбадих се по чисто човешки подбуди", допълни още —пиридонов.

ѕо думите на —пиридонов е бил направен таен полицейски пост, който да причаква втората пратка с чували, но на уговореното м€сто се по€вили двамата журналисти.

"јз ги поздрав€вам за това, което са направили, но те тр€бва да изпълн€ват законите на страната ни ", каза шефът на √ƒЅќѕ, пише novini.bg.

—. ѕетров

ќще за: арест  м€сто  сигнал ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

15 септември 2018 16:49 | 11
ќценка:
-2
 (
10
 гласа)

ѕравилна позици€ на —пиридонов а колкото до журналистите проверете ги по-добре може да се окаже че не са само журналисти а и още нещо. ћоже и да не са сбъркали служителите на √ƒЅќЅ


16 септември 2018 01:29 | ’ан јспарух
ќценка:
0
 (
8
 гласа)

Ќј ¬—≈ » –ј«”ћ≈Ќ „ќ¬≈  ≈ я—Ќќ, „≈ —“ј¬ј ¬Џѕ–ќ— «ј ѕ–ќ¬ќ ј÷»я » √–”Ѕј ћјЌ»ѕ”Ћј÷»я ќ“ “ј ј Ќј–≈„≈Ќ»“≈ ∆”–ЌјЋя:)))
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.