Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

јрестуваха в Ѕургас рускин€, издирвана с червена бюлетина от »нтерпол


15 май 2019 13:51  1 коментар   2734 прочита42-годишна руска гражданка, издирвана с червена бюлетина от »нтерпол, е задържана в Ѕургас, съобщават от ќƒ на ћ¬–. “€ е закопчана при съвместна акци€ на служители от група „»здирване” към отдел „ риминална полици€” и сектор „ћиграци€” при ќƒћ¬– – Ѕургас.

∆ената е об€вена за международно издирване за извършени измами в особено големи размери. «адържана е за срок от 24 часа, като своевременно са информирани ƒирекци€ „ћеждународно оперативно сътрудничество” и Ѕургаска окръжна прокуратура за вземане на посто€нна м€рка за задържане. Ќа данните и описанието, изнесени от ћ¬–, в сайта на »нтерпол отговар€ профилът на —ветлана јлтабасова./blitz.bg

ќще за: гражданка  арест  бюлетина ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

16 май 2019 12:08 |
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

— червена бюлетина се гласува за Ѕ—ѕ, издирва се с бюлетин, а грамотност се придобива с четене. ј пък Ѕлиц как направи сравнение на задържаната с хил€дите издирвани в интерпол, е още една неразгадана мистери€.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.