Адв. Марковски огласи ключов детайл, който може да закове убиеца на Милен Цветков

21 април 2020 10:23   6 коментара   23265 прочита


Надрусаният джигит на пътя може да понесе наказание по-голямо от 15 години затвор, защото...

Това е престъпление, а ограничаването им е борба на хората. Ликвидирането им е като грипа, невъзможно е. Това заяви в ефира на Нова адвокатът Марин Марковски. "Когато става реч за това обществото да се самосъхрани, както се налага, това означава, че трябва да се действа, да се работи и да се мисли в много посоки. Милен Цветков беше жертва на пътно убийство", заяви той. "Това е много тежко престъпление - употребяване на наркотично вещество в двойна комбинация, това е много опасно и е довело да убийството на един много мил ваш колега. Наказанието трябва да съответства на престъплението", заяви Марковски.

"Санкцията се определя от съда, след като се съберат доказателства. Тук няма да има никаква трудност", обясни адвокатът и заяви, че един детайл може да е много интересен: "Там са иззети касетите от камерите, което дава възможност да се засече скоростта на движението", издаде той. "Въпросът с размера на наказанието е свързано точно с това - с каква скорост се е движел, при какви обстоятелства. Съдът ще отчете и настроението на народа. Съдиите виждат ясно каква е ситуацията в случая", заяви адвокатът. "Обвинението предвижда наказание лишаване от свобода от 3 до 15 години.

Там обаче има две изречения и в другото пише, че обвиняемият го очакват от 5 до 20 години при особено тежък случай", каза Марковски. "Когато се повдига обвинение то е много прецизно. Има равенство пред закона. Да приемем, че този човек има възможности и е с чисто съдебно минало, но това не значи, че съдът ще е по-милостив", каза адвокатът. "Двамата, които са пътували с Кристиан, не могат да бъдат привлечени като обвиняеми. Там има интересни въпроси, на които следствието ще отговори. Например дали майката е разрешила да се кара колата, но всичко това подлежи на доказване. Момичето е било там през цялото време и ще обясни какво е станало", каза той. "Категорично присъдата ще е осъдителна и няма да бъде галене", отсече финално Марковски.

blitz.bg

6 коментара
21 Април 2020 13:31 | tapanar4o
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Това може да се случи ако Марковски застане от страната на Милен Цветков, ако обаче поеме защитата на надрусания примат, тогава познайте какъв ще е изхода от делото.


21 Април 2020 16:58 | УРА! Познах!
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Резултатът ще бъде като този с убиеца от Борисовата градина онзи ден. Пуснаха го, бе! Пуснаха го?! Държаха го, държаха дано да забравим и го пуснаха. За Великден. Ама ние не забравяме! Дано сега не бъде така.


21 Април 2020 19:25 | Филип
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Те... поГЕРБиха България.


21 Април 2020 19:58 | �������
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

ТОВА Е РЕАЛНОСТА В БЪЛГАРИЯ .А И БЪДЕЩЕТО. МУЗИКА СЕКС ПАРИ И НАРКОТИЦИ. СТИСКАИТЕ ПАЛЦИ НА БРАТИЯТА РОМИ .ТЕ ДА НЕ СА КАТО НАС ТОЛКОВА ЗЛОБНИ И АЛЧНИ. ЗАЩОТО ТЕ СА БЪДЕЩЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА. ЩЕ ГИ ОСТАВЯМЕ ПРИ ТЯХ. И ТУРЦИТЕ. ТЕ АКО СЕ КОАЛИРАТ ОЩЕ СЕГА ЩЕ СЕ СЛУЧИ....


22 Април 2020 08:17 | джоро
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

а за другите, дето я бесепариха и депесариха толкова години, нищо не казваш!


22 Април 2020 10:39 | Филип
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

След 90 та година всички малко или много грабиха от народа, но герберсстите по лъжи, кражби и корупция задминаха и комунисти и турци и костивисти и царски юпита.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар