8-класничка се отказа от родителите си, искали да я продадат зад граница

25 май 2013 03:04   4 коментара   15796 прочита


15-годишно момиче се отказа от майка си и баща си, които се опитали да го продадат в чужбина. Собственоръчно попълнена декларация от ученичката бе внесена в Плевенския окръжен съд, който настани със съдебно решение тийнейджърката при баба й. Бащата на жертвата е криминално проявен, но не е осъждан, пише Блиц.

Според свидетелски показания той се занимавал с трафик на жени от България за Германия. Майката вероятно живее в Гърция на неизвестен адрес и не полага грижи за дъщеря си. Бащата се връщал за последно през април и направил опит да изведе момичето принудително през границата.

 


Още за: дете   родители   граница   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
4 коментара
25 Май 2013 09:21 | Джовани Фалконе
Оценка:
21
 (
21
 гласа)

Тези двамата да ги осъдят по бързата процедура и да нахранят лъвовете в зоологическата градина.


25 Май 2013 09:42 | Българина
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Родителите да се зъдължат, по законите ни, да се грижат за непълнолетните си деца. Да се направят промени и допълнения в закони. Да се осъди бащата и в затвора, за дълго, но там да работи за да си плаща разноските, а не народа да го храни.... на най-доб е е да се прочисти Родината ти от боклуците, както казва и Фалконе, по-горе. Явно 23 години с тези закони само даваме "храна" на разбойници и тарикати, а нищо респектиращо не се получава. Престъпността се увеличава, дори децата си продават изродите.


25 Май 2013 16:50 | Абе
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Циганска работа, ако питате мен, то това са полу-хора, първосигнални, не се изненадвам.


25 Май 2013 20:20 | Попи
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Браво на това момиче! Всички тряба да се учат от нея. Млада лъвица - успяла да се спаси. А за бащата - не ми е ясно какви са законите - и не ми е работа да давам съвети, но полицаите не са ли се заинтересували от как се прехранва този ....човек {ако може да се нарече така това същество}?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар