40-те фена на Левски, които се сбиха помежду си в Пловдив, жалят наказанията си

30 септември 2020 17:20   1 коментар   1330 прочита


Феновете на Левски, които си спретнаха меле на стадиона в Коматево, обжалват наложените им наказания. Пловдивският окръжен съд ще разгледа 14 от жалбите им днес, а останалите - утре. Това сподели пред журналисти адвокат Йордан Топалов, предаде trafficnews.bg.

Припомняме, че 40 фена бяха наказани с безвъзмезден труд и глоби, след като бяха задържани след бой между двете фракции на „сините” – „Улстрас Левски” и „София Запад”. Те са бутнали метални заграждения по време на мача "Левски" - Ботев". Топалов обаче заяви, че Българският футболен съюз е изготвил доклад, според който щети по стадиона всъщност не са били нанесени. 

"Оградата е преместваемо съоржение, а не ограда, както е описано в актовете. Преди всеки мач се прави оглед на стадиона. На това място изобщо няма ограда, както се твърди. Няма пострадали хора. Задържаните са само от една групировка - няма нито един фен от София-Запад. Имаме официален документ, че Ботев Пловдив не претендира за никакви щети", обясни защитникът.

Той приложи и документи със становище от ФК "Ботев Пловдив", както и снимки, направени преди мача. От докладите става ясно, че още тогава е имало 25 счупени седалки, като щетите са били описани по време на огледите преди футболната среща.

 

1 коментар
30 Септември 2020 21:08 | Л
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

София запад са вредни, банда наркомани.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар