28-годишен пловдивчанин заля кучето си с киселина, тормозът продължава от години

02 август 2020 11:14   3 коментара   4701 прочита


Животното многократно е било блъскано в стената и давено

На ежедневен тормоз и мъчение е подложено кучето на 28-годишен пловдивчанин.

Отношението му към животното е зверско и това продължава с години. За това разказват пред TrafficNews.bg познати на Христо Вълков, които са ставали неведнъж свидетели на мъченията.

Младият мъж живее в квартал Гагарин и е стар познайник на полицията. Само в рамките на последните 3 месеца е хващан два пъти с наркотици, като дори домът му е бил претърсван. Очевидно той си изкарва на животното всички житейски несгоди, които го връхлитат.

Познати на Христо, които пожелаха да останат анонимни, разказват, че нееднократно е заливал клетото животно с киселина, за което свидетелстват и петната по кожата. Христо хващал кучето за кожата на гърба и го засилвал в стената. Хвърлял го няколко пъти, докато то скимтяло от болка.

И това не е всичко – пъхал душа в устата му, докато животното се давело, а Христо обяснявал, че така му дава да пие вода. Зверско отношение и никакъв шанс за защита. Към животно, което човек взима при себе си, за да обгрижва и обича, а не за обект на избиване на комплекси./trafficnews.bg 


Още за: мъж   куче   киселина   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
3 коментара
02 Август 2020 14:48 | Въдица
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Смърт на такива наркомани.
ГОСПОД да те накаже.
Майкати да га сера боклуци долни.


02 Август 2020 19:30 | Доброжелател
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Пожелавам на този мъж и неговите познати, безучастни свидетели на злодеянията му, да преживеят по-страшни мъки. Защо не се намери един нормален човек през тези години, за да помогне за спасяването на кучето? А, на този изверг, да му намерят подходящо място, преди да е посегнал отново на друго живо същество. Защо трябва да прехвърляме тези дела на Господ?


03 Август 2020 08:05 | Мерлуза
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Първото, което си помислих е, че е добре, че няма деца и съпруга. Ако някоя го вземе не мисе мисли какво я чака - същото като кучето.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар