15 години затвор може да получи мъжът, който прегази Милен Цветков

20 април 2020 09:22   2 коментара   5968 прочита


Задържан е за 24 часа, а пробата за употреба на канабис и амфетамин е положителна, каза главен комисар Георги Хаджиев

Младият мъж, който удари с джипа си колата на журналиста Милен Цветков, може да получи от три до 15 години затвор за причиняване на смърт след употреба на алкохол и упойващи вещества. Той е задържан за 24 часа, а Софийската градска прокуратура ще му повдигне обвинение. Това каза пред Нова телевизия шефът на СДВР главен комисар Георги Хаджиев. „22-годишният мъж досега е имал само едно нарушение на Закона за движение напътя. Положителна е пробата за упойващи вещества, реагира на канабис и амфетамин. Колата му няма спирачен път.

Има видеонаблюдение в този участък и се надявам с това да внесе повече яснота и ще стане. Може да се види каква е била реакцията на водача“, заяви Хаджиев. Той предупреди шофьорите, когато минават през КПП-тата да не представят неверни данни в декларациите си, защото носят наказателна отговорност.Настоящият и постоянния адрес не са основание да се влезе в София, каза още той.

flagman.bg

 

2 коментара
20 Април 2020 17:46 | БАЧО МОНЕ.
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

КАКВИ 15 ГОДИНИ, ДО ЖИВОТ НА ТАКИВА БОКЛУЦИ., ДА ПОЧИВА В МИР МИЛЕН ЦВЕТКОВ.


20 Април 2020 18:40 | ���������
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

"Може да получи... ", което в превод от български значи-може и да не получи! Знаем го от опит. Сега ще вземат за адвокат Марковски баща или син, ще го въргалят неколко години-като оня от Борисовата градина, ще го пуснат под домашен арест и ще го пусна-а-ат! Така се прави "правосъдие" по български!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар