Водачът на Коалиция за България Е. Костадинов в с. Сливница: ГЕРБ ни обещават повече от същото, което 4 години упражняваха върху измъчения български народ

22 април 2013 09:53   18 коментара   18575 прочита


Жителите на село Сливница начело с кандидата за народен представител от Кресна Николай Георгиев, посрещнаха водача на листата на Коалиция за България от Благоевградска област – Емил Костадинов с българска музика и хора на площада. Приветстван с бурни аплодисменти, развълнуван червеният лидер отбеляза, че именно община Кресна е постигнала най- високия резултат в подписката на референдума за ядерната енергетика.


Едва ли е необходимо да ви казвам или напомням в колко трудно време живеем. Но сигурно ви прави впечатление какво ви обещава днес ГЕРБ. Те ни предлагат повече от същото, от това същото, което 4 години упражняваха върху снагата на измъчения български народ. Съобщават ни , че всичкото до сега е било само началото, но имали воля. За какво имат воля?  – с тези респектиращи слова инж. Емил Костадинов се обърна към избирателите събрали се на площада в село Сливница.


Ако отново дадем възможността на ГЕРБ да управлява за 4 години, това ще означава нови 400 000 безработни в България. Окончателно ликвидиране на малкия и средния бизнес, на малките и средните предприятия и най- важното младежи без бъдеще. Поради тази причина голяма част от младите хора търсят реализация извън страната. Замразени доходи и бедни работещи! – каза Емил Костадинов преди да завърши своята реч.
В.Петрова


Още за: новини   БСП   Сливница   Още от: Политика

Принтирай статия
18 коментара
22 Април 2013 10:15 | ясно
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Емо ти какво решение имаш. Или само знаеш да лъжеш народа, ти си един дезертьор, при първа възможност ще прецакаш народа.


22 Април 2013 10:19 | ??????
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

по добре да ни управляват тия от ГЕРБ от колкото коалиция от комунисти, ДПС и разни царисти и тем подобни . от тази по гадна комбинация на дали ще има някога . е и Станишката сега реве и иска власта, но не иска да е премиер, за такъв гласи Пламен Орешарски . Та Пламен беше зам. председетал на СДС и кандидат от същата партия за кмет на София . Какви социалисти ще защитава той при положение, че е с крайно десни виждания в икономическите си разбирания . Да не забравяме, че Орешерски беше изгонен от СДС заради нерегламентирани контакти с лицето Васил Божков - " ЧЕРЕПА " . Та интересно ще бъде на кой поп ще се клани Орешарски на левия Станишев или ЧЕРЕПА и тем подобни .


22 Април 2013 10:34 | Радост
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Радостната новина, е че Дресьора на Престъпната власт/ГЕРБ/е освободил-Лара-дъщерята на Брендо. Явно е започнал да следи ЛИЧНО форумите и е разбрал, че Народа знае кой е Похитителя или Поръчителя. Е??? Цв. Цв., кажи нещо? N 14 нали


22 Април 2013 10:57 | 15
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Костадинов, кампания с деца не се прави! На всичките ви снимки от мероприятия имате снимки с деца! Това е противозаконно


22 Април 2013 11:38 | 07
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Спомнете си не последните четири години, а последните осем години !Г-н Костадинов и Вие бяхте жертва на вълкашините от от собствената си партия. За интелигентните, знаещи, можещи и най - вече хора с морал, място в управлението на тази държава няма .
Не обещавайте неща непостижими във времето, понеже се превръщате в поредния лъжец на народа! Успех.


22 Април 2013 11:46 | !!!
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Безплатна екскурзия до централата на БСП !Отговорете правилно на въпроса .От първата снимка посочете един от паразитите бозайници на „ Община“ Кресна !!


22 Април 2013 13:04 | (:
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

http://www.youtube.com/watch?v=gnehlh80JjY Това са хората с които бсп са в коалиция да ви е честито:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)


22 Април 2013 14:07 | Зорге
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

САЩ удариха звучен шамар на ГЕРБ с последния доклад на държавния департамент. С този доклад се извършва делегитимация на ГЕРБ. Управлението им е обвинено във всички грехове – корупция, липса на свобода на медиите, лоши резултати в битката с престъпността


22 Април 2013 18:15 | !!!
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

КЕБАПЧЕТА, КЮФТЕТА, ЧАЛГА - АНАДОЛСКА ПРЕДИЗБОРНА ТАКТИКА, СТАДО НЕГРАМОТНИ ПИЯНИЦИ И ХОРА БЕЗ ПАМЕТ И МОРАЛ = ЕЛЕКТОРАТА НА БСП


22 Април 2013 19:06 | @@@
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

С КЕБЕПЧЕТА И ЧАЛГА ИЛИ СЪС ЗАПЛАХИ И ИЗНУДВАНЕ -ХОРАТА ЩЕ КАЖАТ КОЕ Е ПО-ДОБРЕ!
А ЕЛЕКТОРАТА ЗА ВСИЧКИ Е ЕДИН И ЩОМ ВИЕ ГО НАРИЧАТЕ "СТАДО НЕГРАМОТНИ ПИЯНИЦИ И ХОРА БЕЗ ПАМЕТ И МОРАЛ" ЯВНО ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИТЕ НА 12 МАЙ!!!!


22 Април 2013 20:51 | Зорге
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)


Бойко Борисов е поръчвал убийства, той е мафиот, твърди сръбския вестник “Курир”

ТОП СКАНДАЛНО.
Лосиони за обезкосмяване Естетика

boiko1“Чисти мафиотски бос е застанал на кормилото на властта в България”. Това съобщава от страниците си сръбският вестник „Куриер”. Журналистите от западната ни съседка предупреждават Европейския съюз за заплахите, които носи премиерския пост на Бат Бойко. Сръбските журналисти обвиняват министър-председателя ни в една кола престъпления, че даже и в множество убийства.


22 Април 2013 21:07 | Зорге
Оценка:
1
 (
7
 гласа)


Белята има собствен план за Кресна-рекет, изнудване, натиск


22 Април 2013 21:40 | Зорге
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Лидера на герб-Кресна, Гошо-Белята, спира всички европроекти, саботира работата на Обс, работи против хората в Кресна, праща проверки, заплашва изнудва, търгува с влияние, като казва ;знаеш ли скакви хора се познавам, щети съсипя бизнеса;, е вече има хора със съсипан бизнес! И това природно недоразумение представлява ПП ГЕРБ???? Боже опази ни!!!


22 Април 2013 21:50 | Зорге
Оценка:
1
 (
3
 гласа)



21 ВЕК, ХОРА ГОРЯТ КАТО ФАКЛИ, ТОВА Е ЗАСЛУГА НА ГЕРБ, МОЖЕ ЛИ ДА ИМА МАЛОУМНИЦИ, КОИТО ОЩЕ ВЯРВАТ НА ТАЗИ ПАРТИЯ. КАКЪВ Е ТОЗИ УСТРЕМ ОТ ТЯХ НЕМОГА ДА РАЗБЕРА, НИКОЙ НЕ ГИ Е ГОНИЛ ОТ ВЛАСТТА, ТЕ САМИ АБДИКИРАХА ОТ СРАХ, ЧЕ НЕМОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ, А СЕГА ОТНОВО СА НА АРЕНАТА С НОВИ ОБЕЩАНИЯ И НОВИ ЛЪЖИ, МИСЛЯ ЧЕ АКО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ОТНОВО ТОВА ЩЕ БЪДЕ С НЕЧЕСТНИ ИЗБОРИ ИЛИ С КОПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ НАЙ БЕДНИТЕ ПРОСЛОЙКИ, НО ТОВА ЩЕ БЪДЕ И ПРЕДПОСТАВКА ЗА ЕДНА БЪДЕЩА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, КАЗВАМ ГО СЪВСЕМ ОТГОВОРНО, ЗАЩОТО ПАРИТЕ ОТ КОПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ ЩЕ СВЪРШАТ И ГЛАДА И МИЗЕРИЯТА ПАК ЩЕ ПРОДЪЛЖИ, ДАЖЕ С ОЩЕ ПО ГОЛЯМА СИЛА И ТОВА ЩЕ ДОКАРА НЕЩАТА ДО НЕОБРАТИМ ПРОЦЕС. ЗАПОМНЕТЕ ТОВА КОЕТО ПИША СЕГА.



22 Април 2013 21:59 | @@@
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

НИЕ ОТ БСП-ТО ИСКАМЕ ПРИ СЛЕДВАЩИТЕ ПАНАИРИ ГАЛЧЕВ ДА ЗАЕМА ЦЕНТРАЛНО МЕСТО В СНИМКИТЕ ИЛИК ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБО. И КАТО ВЕ ИЗБЕРЕМЕ У ВЛАСТА ПА ДА СИ ГО ТУРИТЕ СЕКРЕТАР ОТИ ДРУГИТЕ НЕМАТ АКЪЛ ЗА ТАА ДЛАЖНОСТ. И ЕМИЛИЯ ДА СИ Е ПА ГОЛЕМ СПЕЦИАЛИСТ У СОВЕТО. Е ТЕКА КЕ ГЛАСУВАМЕ И ЗА СТАНИШО.


22 Април 2013 22:44 | @@@
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

ЗОРГЕ, ГРЕШНИ МИ ЗОРГЕ, НА ТЕБЕ ЖИВОТО ТИ МИНА САМО У ПОДОЗРЕНИЕ И ЗАТОВА НИЩО НЕМА И ДА РАЗБЕРЕШ НО ТУКА ЗА ДРУГО Е ВАПРОСО. ЗНАЧИ НА НАЗЕ БЕДНИТЕ ПРИСЛОЙКИ ОТ СЕЛАТА НИ ДАВАТЕ СТАРИ ЗАМРАЗНАЛЕ КЕБАПЧЕТА А У КРЕСНА СИЧКО Е ПРЕСНО .ТЕКА ВЕРНО КЕ СТАНЕ АМА СЕЛСКА ВОЙНА, И ТИ АКО МОЕШ ДА ПОМНИШ И ЯЗ КВО ТИ ПИША КЕ Е УБАВО. ИНЕЧЕ СМЕ СИ ЗА БСП-ТО ДА ГО Е..... А!


23 Април 2013 13:45 | Зорге
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Късметлий сте вие от БСП, с такъв пробит (лидер-смешен) опонент от ГЕРБ, трябва да ги отнесете на 12. 05
Вие знаете и можете!


23 Април 2013 13:50 | Зорге до @@@
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

"стадо неграмотни пияници и хора без памет и морал"-за Белята ли става въпрос, или да! ха. ха. ха




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар