Успешната предизборна обиколка на кандидатите за депутати на ПП ГЕРБ в Благоевградска област продължава при изключителен интерес

27 април 2013 17:10   25 коментара   16503 прочита


"Вследствие на политиката на ГЕРБ през 2013 г. има ръст на засетите с тютюн площи за първи път от няколко години насам”, каза Георги Андонов на среща с жителите на село Абланица, община Хаджидимово. Той припомни, че парите от републиканския бюджет отиват директно при производителите, а благодарение на усилията на евродепутата Мария Габриел българските тютюнопроизводители ще получават и европейски средства.

Вчера кандидатите за народни представители на ГЕРБ Георги Андонов, Асим Адемов, Калин Каменов и Екатерина Татанова проведоха редица срещи със стотици жителите на селата от Неврокопския край.

В Рибново отново акцент на разговора бе най-важният сектор от земеделието в този регион – тютюнопроизводството. За първи път през последните 20 г. започнаха да се обработват пустеещи земи и се засява тютюн. В Рибново – родното място на втория в листата на ДПС Ахмед Башев /Манол/, известен с досието си в Държавна сигурност, интересът към кандидатите на ГЕРБ бе изключително висок. Участниците в срещата категорично обявиха, че възраждането на тютюнопроизводството по време на управлението на ГЕРБ е спасило Неврокопския край от социална катастрофа и много от икономическите емигранти се завръщат в родните си места.

26 милиона лева са влезли в общинската инфраструктура на Гоце Делчев по време на управлението на ГЕРБ. Това заяви кандидатът за депутат от Гоце Делчев Георги Андонов на провелата се среща с колектива на НПГ „Димитър Талев” - Гоце Делчев. Той каза, че голяма част от тези средства са вложени именно в образованието. При нов мандат се очакват да влязат още 32 милиона лева за инфраструктури, образование и здравеопазване.

По същото време кандидатите за народни представители даниела Савеклиева, Любомир Татарски, Андрей Новаков, Венцислав Хросинков и Радослав Стойнев се срещнаха с младежи от Разлог, които ще гласуват за първи път на предстоящите избори.

Областният координатор на МГЕРБ и зам. председател на студентите-демократи в Европа сподели своя личен път на развитие в редиците на ГЕРБ.

„ГЕРБ е единствената партия, която дава реален шанс на младите, които искат да се реализират в политиката. Само за 4 години изминах пътя от редови член на МГЕРБ до зам. председател на най-голямата студентска организация в Европа. Това е възможно само в ГЕРБ, защото това е не само млада политическа сила, но и силата, в която младите хора се чувстват равноправни. ГЕРБ не иска от вас да тръгнете след нас, а да застанете до нас”, каза Новаков.

Савеклиева бе и гост на организацията в Банско, където Тодор Тренчев и Евгения Тренчева от листата на ГЕРБ бяха организирали среща-коктейл.

„Тук в Банско аз се чувствам изключително добре, защото съм сред приятели, доказали, че могат не само да воюват, но и да побеждават. Радвам се, че отново заставам до кмета Икономов, който доказа на местните избори, че за ГЕРБ няма невъзможни неща”, тези думи на Савеклиева бяха посрещнати с бурни ръкопляскания. Тодор Тренчев и Евгения Тренчева благодариха за доверието, което им е оказано и поеха моралния ангажимент да не подведат хората и да продължат да работят за каузата.

 


Още за: новини   ГЕРБ   ръст   Още от: Политика

Принтирай статия
25 коментара
27 Април 2013 17:51 | Избирател
Оценка:
22
 (
38
 гласа)

България се тресе от скандали. Разбираме, че ни е управлявала мафия, а тези хора отиват и агитират. Ако и сега ГЕРБ спечили изборите, означава че българите си заслужваме управниците. Плащаме данъци, за да финансираме силови групировки, коли за подслушване, "ушета" ....


27 Април 2013 18:27 | Радо
Оценка:
21
 (
35
 гласа)

Престанете да лъжете хората, и да пръскате пари за глупости, защо не увеличихте пенсийте и заплатите на хората, за 3, 5 години кой доходи вдигнахте, държавата е катастрофирала господа от ГЕРБ, хората не ви вярват вече


27 Април 2013 19:27 | ДОНИ
Оценка:
18
 (
26
 гласа)

УЛАВОТО ГОШЕ ТРАКТОРИСТА, ОБИКАЛЯ КАТО ГЛУХО КУЧЕ И ЛЪЖЕ НАСАМ И НАТАМ И САМ СИ ВЯРВА !!! УЛАВОТО СЕ МУШКА В КАФЕНЕТА, ДОСАЖДА НА ХОРАТА ПО ПЕЙКИТЕ И СИ МИСЛИ, ЧЕ ПРАВИ КАМПАНИЯ !!!!НЕГРАМОТНИК, ВЗЕМИ СИ ТРАКТОРА И ДА ТЕ НЯМА В РОДНОТО ЛОВЧА, ЗАЩОТО СКОРО ЩЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ ДА ХВАНИШ ОТАТЪК БРАЗДАТА, ПРЕСЛЕДВАН ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ, КРАДЛИВ ОЛИГОФРЕН !!


27 Април 2013 21:09 | стената
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

На стената до кандидатчето пише "лудо момче",
Като гледам старците надписът, в единствено число, се отнася за правостоящия.
Crazy boy, crmoneyazy


27 Април 2013 21:19 | ХАКЕР
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

ЛИЦЕТО НА ГЕРБ-ГЕОРГИ КАЛИНКОВ"КАЛИНКАТА". КОЛКО НИСКО СА ПАДНАЛИ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ НАРОДЕ?


27 Април 2013 21:23 | мая
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

аз гласувах за герб, но като видях, че лица като калинков и писов агитират пак за герб, се отвратих и повече никога аз и моите роднини няма да дадем глас за герб. това е срам и позор


27 Април 2013 21:46 | улицата
Оценка:
20
 (
22
 гласа)

Има съмнения, че в МВР действат структури, които изпълняват незаконно мокри поръчки. Те работят под въздействието на Цветан Цветанов, познавам манталитета на този човек. Той е изключително отмъстителен.
Това обяви по Нова ТВ бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров.


27 Април 2013 22:20 | СМЯХ
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГИ ПЛЮЕ И ЕДИН ДЕПУТАТ НЯМА ДА ВКАРАТ ОТ БЛАГОЕВГРАД, ТЕ НАГЛИ УСПЕШНА КАМПАНИЯ ПРАВИЛИ. БЪЛГАРИЯ ГОРИ ОТ ТЯХНАТА НЕКЪДЪРНОСТ, АМА НАГЛОСТТА НЯМА КРАЙ


27 Април 2013 22:24 | ЛИХВАРЯ БОЖКОВ В ГЕРБ
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

НАЙ-УЖАСНОТО ОБАЧЕ БЕШЕ ЛИХВАРЯ САШО БОЖКОВ В АГИДКАТА НА ГЕРБ. ЦЕЛИЯ ГРАД РЕВЕ ОТ НЕГО И ГО СЪДИ. КАКВО ИМЕ ДАВАТ ТАКИВА ХОРА НА ПАРТИЯТА. ГЕРБ СЕ ПРЕВЪРНАХА В НАЙ-СМЕШНАТА ПАРТИЯ. ЦИГАНИТЕ И КРИМИНАЛНОПРОЯВЕНИТЕ НА ПЛОЩАДА В ТЯХНА ПОДКРЕПА. РЪКОВОДСТВО ИМА ЛИ В ТАЗИ ПАРТИЯ, КОЕТО ДА КАЖЕ ТАКИВА ЛИЦА ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ В АГИТКАТА НА ГЕРБ И ДА ОТВРАЩАВАТ ХОРАТА. ПЪЛЕН ПРОВАЛ. НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ


27 Април 2013 22:28 | не на ГЕРБ
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Сред кандидат-депутатите на ГРРБ има и интелигентни хора. Не мога да си обясня до колко са им промити мозъците, за да продължават да се явяват пред хората и да агитират за партия с абсолютно провалено управление и лидери, които са олицетворение на простотията, корупцията, наглостта. Вместо да си посипят главите с пепел, те имат очи да застанат пред съгражданите си и да рецитират наизустени клишета какво е постигнал ГЕРБ през мандата си, недовършен, слава богу, Явно стремежът към облагите от властта е много по-силен от разума.


28 Април 2013 00:04 | toni
Оценка:
-15
 (
19
 гласа)

Герб-4 БСП-4 ДПС-1 ДАЛ-1 РЗС-1
Това са депутатите от благоевград. Така ще е и в страната+Кунева и Атака


28 Април 2013 01:52 | баба Вуна
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Днес Емо Ротманса (Депутат от Герб и близък на бойко) публично заяви че в МВР действа звено за изпълнение на мокри поръчки. Ясно е за всички че Мафията си има Държава. Е такова нещо в света не е имало, тия тук си пишат некакви пошли глупости за голям интерес към Герб и т. н..


28 Април 2013 07:33 | нцс-
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

не само калинката и кире цигането на мама кажа сол ташака и какво значи крими контингента плюс .....е това е БРЕГ


28 Април 2013 07:38 | Льольо-с едната презрамка
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

В това племе-жени няма ли? това стареишините ли са? Нали видяхме какво направи "кмета Ви"в Хаджидимово-направи си ХОТЕЛ/за един мандат/в Землището на Манастира "Св. Георги"! Е Как да повярваме пак на ГЕРБ? Мъжко дупе-веднъж се "лъже", защото много боли и много се ПОМНИ !!! Никога ГЕРБ, ама НИКОГА!!!!!


28 Април 2013 07:48 | Льольо-с едната презрамка
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

...и още... защо не минете през моста и да идете във с. Вълкосел-дано ви Изядат Вълците... там няма ПРОШКА, а от там в Кочан!!! Никога вече ГЕРБ!!! Ама НИКОГА!!!


28 Април 2013 08:48 | ...
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Лъжлива статия. Дойдоха в Рибново и се скриха в едно заведение. Срам!!!


28 Април 2013 08:55 | ицо
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

струма за тва всички ви плюват понеже сте лизачи герберски


28 Април 2013 09:47 | българска идея
Оценка:
10
 (
12
 гласа)


- В момента България е една страна без достойнство, в която няма лидери, управлявана от арогантни, неграмотни и алчни хора. И които е време да бъдат сменени. Според мен България е една самопобедила се страна, защото тук не е имало нито земетресения, тайфуни или някакви други катаклизми, членове сме на един от най-добрите съюзи – Европейския, и въпреки това погледнете в какво положение се намираме. Но никой не ни е виновен за това, че държавната класа е такова грабливо нещо

Тези не са духовния и интелектуален потенциал на Региона- Какви искаме да бъдем-
Да се ужасим от тия


28 Април 2013 09:57 | Роман мое ли е....Шок!
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Ние живеем в една несвободна страна. Тук демокрацията и капитализма са в развод много отдавна...
Реално имаме най арогантното, най неграмотнтото, най бездарното, най-наглото управление последните няколко години... Това трябва да се каже...
Ние нямаме достойнство като страна, ние нямаме ръководители, нямаме лидери за съжаление..
Познайте кой е ББ: Роман мое ли си го е..... Джамбазов или не мое? "




28 Април 2013 12:25 | сандански
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

кмета тотев си надупи на бойко и заработиха комбина


28 Април 2013 12:32 | бивш от герб
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

проклета шайка разбойници начело с гошето от ловча обикалят като група рекетьори и сам привикват държавните служите по селета на сила. никой друг не иска да им слуша простотиите


28 Април 2013 13:03 | гражданин
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

УБИЙЦИТЕ ОТ ГЕРБ ОБИКАЛЯТ РАЙОНА И СЕЯТ СМРАД И БОЛЕСТ ! ХОРА, ТЕЗИ ИЗВРАТЕНИ БАШИБОЗУЦИ НИ СМЯТАТ ЗА ПО ОГРАНИЧЕНИ И СЕ НАДЯВАТ, ЧЕ ПАК ЩЕ НИ ИЗЛЪЖАТ ! НИТО ЕДИН ГЛАС ЗА УБИЙЦИТЕ НА БУДА И КРЪВОЛОКА ЦВЕТАНАВ ! НИТО ЕДИН ДЕПУТАТ ОТ ПРОКЛЕТАТА ПАРТИЯ НА НАРКОТРАФИКАНТИТЕ, УБИЙЦИТЕ И ОЛИГОФРЕНИГЕ ПОЖАРНИКАРИ И МИЛИЦИОНЕРИ !!!ЛЕКЕТО ШАПКОВ В ЗАТВОРА ЗА НАРКОТРАФИК И УБИЙСТВА НА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ! ДА МУ СЕ ОТВОРИ СКЛАДА И ДА СЕ ИЗВЗЕМАТ НАРКОТИЦИТЕ И КОНТРАБАНДНИТЕ ЦИГАРИ НА БУДА И ЦВЕТАНОВ !В СКЛАДА МУ МОЖЕ ДА СЕ ОТКРИЯТ И ТРУПОВЕ НА УБИТИ И ИЗЧЕЗНАЛИ ЛИЦА ОТ УБИЙЦИТЕ НА ГЕРБ


28 Април 2013 13:18 | Катерина Младенска
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Струма. ком - много положителни коментари имате в тази статия. : D, само че този път не можете да ме обвините, че аз съм писала против вас. Хората не ви харесват, защото навлизате неканени в личното им пространство, защото пишете лъжи, защото изливате тонове помия върху уважавани лекари и общественици от Благоевград. Нямате срам. Така не се печелят читаели.


28 Април 2013 16:17 | честен човек
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Няма да гласувам за герб заради депутата от село Ловча Всики комунисти са от селата Тешево Илинден и Лъки


28 Април 2013 18:02 | депесар
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Чий го тражите в РИБНОВО И АБЛАНИЦА ние си имаме депотати от там
на избираеми места. Ходи в Ловча. Оправил си тютюна, смешник.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар