Общинските структури на ГЕРБ в Банско и Белица проведоха отчетно-изборни събрания

17 април 2018 15:14   3 коментара   6937 прочита


Общинските структури на ПП ГЕРБ в Банско и Белица проведоха редовните си отчетно-изборни събрания.

На състоялото се отчетно-изборно събрание ГЕРБ - Банско, в присъствието на областния координатор и народен представител Даниела Савеклиева, бе приет отчетен доклад за дейността на организацията и с пълно мнозинство делегатите гласуваха доверие на бъдещото ново ръководство. За общински ръководител единодушно бе избран Георги Икономов - кмет на Общината, а за секретар - Александър Мацурев - депутат в 44-ото Народно събрание.

В новото ръководство бяха преизбрани досегашните членове Асен Кирицов, Костадин Загорчин, Евгения Тренчева, Благой Кишев, Елена Дашева. Новите членове на ръководството са Райна Зайкова и Владимир Кушлев.

На състоялото се отчетно-изборно събрание в Белица бе представен и приет отчета на структурата за предходния мандат. На събранието присъстваше и областният координатор и депутат от ПП ГЕРБ Благоевград Даниела Савеклиева. Общинската структура гласува пълно доверие и избра с пълно мнозинство Иван Стойчев.

Избраните нови ръководства трябва да бъдат одобрени от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

 

3 коментара
17 Април 2018 16:55 | Гражданин
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Ама вие сериозно ли?! В Белица единодушно е преизбран Иван Стойчев!? Вие малоумни ли сте бееее? На вас не ви ли пречи факта, че Стойчев краде държавни пари?! Колко пъти още “Господари на ефира” трябва да излъчат серията си от репортажи за него?! Нещастницо проста Дано, спри да се заобикаляш с чехълчета, за да изпъкнеш!!! Няма как като ти си амеба!!!


17 Април 2018 20:49 | Хан Крум
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Що е попово, то е готово! Това се отнася и за придобивките и благинките, и за решетките.
ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД НАБЛЮДАВА БЕЗЧИНСТВАТА НА ТЕЗИ "УМНИЦИ" СЪС СТРАШНО МЪЛЧАНИЕ.


17 Април 2018 21:38 | До Стойчев
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Абе Иване как седна на една маса с човека който до вчера ти копаеше гроб? Виш само каква физиономия е направил. Е то се видя нямаш себеуважение.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар