Министър Томислав Дончев откри областния информационен център в Благоевград

01 ноември 2012 15:53   3 коментара   11235 прочита


Министърът по управление на средствата от еврофондовете Томислав Дончев откри официално областния информационен център в Благоевград. Негови домакини бяха кметът на Община Благоевград Атанас Камбитов, областният управител Костадин Хаджигаев и председателят на ОбС – Благоевград Даниела Савеклиева.

По време на мероприятието Дончев награди и победителите от детския конкурс за рисунка „Как искам Европейския съюз да промени моя град”, а после се снима с тях.

„Това че българите си имаме своите будители и учители не означава, че нямаме задача да държим очите на околните отворени”, категоричен бе министъра. Той допълни, че празникът е добър повод да си спомним за делото на хора като Паисий, Левски, Вазов и много други.

По думите му, това че за европейски средства вече почти не се говори, е сигурна индикация, че всичко се случва както трябва.

„По стара меродавна традиция за тях се говори само когато има проблеми”, добави той.

Пред него управителят на центъра разказа, че Областния информационен център е посещаван от много жители на Благоевград, които искат информация за възможностите за финансиране от Структурните фондове и Оперативните програми.

В края на посещението си в областния град министърът подписа договор за сътрудничество между Централния информационен офис и фондация „Глобални библиотеки”.

E. Емилов

3 коментара
01 Ноември 2012 17:21 | ЛЕ-ЛЕ, МА-ЛЕ
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Ей ги, като хелоуински ти..... ви са се подредили


02 Ноември 2012 07:36 | Лиза Мишпека
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

"Тримата глупаци"... и "Калинка" диван-чапраз зад тях!


02 Ноември 2012 08:44 | жоро
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Браво петилетката се преиспълнява нова лента в джоба на ББ ГЕРБ =БКП




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар