МГЕРБ подари на Цветан Цветанов икона на Света Богородица, той я дари на храм-паметника „Св. Петка Българска”

28 април 2013 17:58   22 коментара   9559 прочита


По случай големия християнски празник Цветница младежката организация на ГЕРБ за Благоевградска област подари на зам.-председателя на ПП ГЕРБ и водач на листата за Пиринско Цветан Цветанов икона на Света Богородица. Както вече съобщихме, той се включи в мащабната инициатива на МГЕРБ „Да пуснем корени в България”, която се провежда за пета поредна година от структурите на МГЕРБ в Благоевградска област на Рупите край храм „Света Петка Българска”. Тази година в инициативата участваха над 600 младежи като освен от структурите от 14-те общини на Пиринско имаше и участници от Перник, Кюстендил и София.

От своя страна Цветан Цветанов дари иконата на храм-паметника „Св. Петка Българска” на Ванга, тъй като това свято място ще бъде достойно за да съхрани иконата.


Още за: Цв. Цветанов   икона   новини   Още от: Политика

Принтирай статия
22 коментара
28 Април 2013 18:05 | н
Оценка:
14
 (
28
 гласа)

Мале малееее, гласувайте си!!! Нека друг поема властта! Такива, които тепърва ше се нагушват! Просто такава е системата в смешна България, корупция, милиционерска държава, мой човек и твой човек, цигани и чалга, мутри, тарикати, малки заплати-10-11часа работен ден, беднотия, мизерстващи пенсионери, непрекъснато увеличаващи се цени, кофти здравеопазване, плямпащи подлоги по разни трибуни! Е... честито! Всичко ще се оправи, е, не веднага разбира се, всеки преход е труден, нали така ни уверяват всички пол. партии, не веднага..... след около 200-300год! Вие сега гласувайте пък ние ще ви покажем, че изобщо не ни е еня за вас! Пари да падат!!!


28 Април 2013 18:07 | Българи
Оценка:
-1
 (
31
 гласа)

АТАКА е единствената алтернатива на сегашната политическа безидейност и липса на национално отговорно поведение на партиите на прехода. Идеята на АТАКА е да се спаси България от политическата, икономическата и духовната разруха и да съхрани националните ценности и идеали. В програмата на АТАКА са заложени принципите за обединение около патриотичната кауза, подкрепа на източното Православие, противопоставяне на чалгализирането, демонстративната порнография, както и подмяната на българската история в името на чужди интереси. Радикалните реформи в здравеопазването, образованието и социалната сфера са също част от целите на партия АТАКА. Развитието на силна българска икономика, създаване на национална демографска програма и ликвидиране на криминалната практика на срастване на престъпността с политическия елит и с правоохранителните органи са други първостепенни задачи на АТАКА.


28 Април 2013 18:09 | 666
Оценка:
22
 (
40
 гласа)

БОЖЕ ГОСПОДИ, НА ТАКЪВ ЧОВЕК ЗАСЛУЖАВАЛИ ДА СЕ ПОДАРИ ИКОНА. ТА ТОВА Е СВЕЩЕННА ЦЕННОСТ, КОЯТО САМО ЧИСТИТЕ ХОРА МОГАТ ДА ПРИТЕЖАВАТ. ГОСПОДО, ГОСПОДИ....


28 Април 2013 18:14 | унуфри
Оценка:
15
 (
35
 гласа)

марш в бобов дол боклук! икони, ще ти се връща ..


28 Април 2013 18:14 | реалист
Оценка:
20
 (
38
 гласа)

Това е наи големият престъпник в България. Следващият етап на развитие е разделяне на ГЕРБ. Борисов ще се раздели с Цветанов и ще имат две мафиотски партии


28 Април 2013 18:34 | лялев
Оценка:
19
 (
37
 гласа)

ХАРАТА ВЕЧЕ НЕ ВИ ВЯРВАТ, ГОСПОДА ОТ ГЕРБ, МОМЕНТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ХОРАТА Е ПЛАЧЕВНО, ГЛАД И МИЗЕРИЯ


28 Април 2013 18:34 | Збогом ГРОБАРИ
Оценка:
13
 (
29
 гласа)

Типажът на Бойко и Цецо не е обременен с особено образование и интелектуален багаж. Свидетелство за което, впрочем, са поредица „крилати” фрази като: "Аз като гражданин на България спя много спокойно и ще продължавам да спя много спокойно, ако ефективността на правоохранителната и правораздавателната система бъде ефективна. ” - ясна илюстрация на теорията за връзката между език и мислене.


28 Април 2013 18:56 | попа
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

а беи цецо безбожник ако беше подслушвал поповете щеше да разбереш че тая Баба Ванга .цьрквата не е признава нито за свята нито за християнка а за вещерка чародейка


28 Април 2013 19:57 | ГРАЖДАНИН
Оценка:
13
 (
27
 гласа)

КАКВА ГАВРА ! УБИЕЦ, НАРКОТРАФИКАНТ И УШАТО МАГАРЕ С ИКОНА !!! ИКОНАТА ЩЕ СЕ РАЗПЛАЧЕ !!!УБИЕЦО, МАРШ В ЗАТВОРА ИЛИ СЕ САМОУБИЙ, ИЛИ ДЕЦАТА ТИ, ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ЩЕ СА ПРОКЛЕТИ И ЩЕ ПЛАЩАТ, ДОРДЕ ИМА ИЗДЪНКА ОТ ТВОЕТО СЕМЕ !!! ПРОКЛЕТ ДА СИ УБИЕЦО, ВАМПИР !!


28 Април 2013 20:52 | герб на бунището
Оценка:
16
 (
30
 гласа)

нагли гербераси

как изобщо се показват сред хората след като се разбра каква мафиотска структура са.

цецо подслушвал всички, а тиквата-слънце е ""началник"" на прокурорите и му се докладва незаконно всичко от прокуратурата предварително


28 Април 2013 21:05 | БГНЕС
Оценка:
16
 (
24
 гласа)

"Като гражданин, аз нямам никакво съмнение, че Цветан Цветанов е патологичен престъпник и България няма да стане нормална страна преди този човек да влезе в затвора", казва социологът Цветозар Томов за БГНЕС.28 Април 2013 22:21 | НЕо
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

Гласувайте за АТАКА. Да изметем тези богохулници


29 Април 2013 08:36 | Малко статистика
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Тук от всички 18 коментара има само един в подкрепа на Герб. И ако тези пак спечелят, дори и с малко мнозиство, след като виждаме какви са нагласите на хората, значи ще са фалшифицирани изборите. Не мога да си представя, че хората разочаровани и омрезени ще идат и ще гласуват "за" ГЕРБ.
Това ще бъдат тежки избори, ако този път покажем гражданска доблест и не се поддадем на натиска - има надежда за България.


29 Април 2013 09:51 | 8кт
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Защо са осквернили така иконата, като са я подарили на такъв човек?


29 Април 2013 10:20 | Пешо
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

Каквото е сторено от това правителство за тези 4 години, едва ли някой ще достигне дори на половината. Стига сте злословили ами погледнете вижте разликата преди-сега, във всички сфери. Грешката, която сами си я признаха, е социалната политика. Аз бих гласувал с номер 15 на изборите и бих им дал шанс да се поправят, заради това, че правителството в България най-после работи и е видимо за всички. Всички тези мероприятия, инициативи, и неща, които всички вие определяте като "популистки и агитации", те се случваха през всичките години на съществуването на ГЕРБ, и продължават да съществуват. С какво помогнаха другите на България, на българския гражданин ? Можем да се самозалъгваме и да търсим изходи в разни абсурдни партии с неадекватни лидери, или новоизлюпени, яхващи вълната на общественото недоволство, но после само ще сме си виновни за това което ще се случи. А сега не е момента да съсипваме постигнатото и договореното от ГЕРБ.


29 Април 2013 12:06 | Таня
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Специално до "Малко статистика"
Скъпа госпожо / господине, мисля че е съвсем разбираемо защо всички коментари са против ГЕРБ. Вие, така наречена опозиция, не намирате смисъл в това да работите и да изкарате за вас или семейството си 5 лв. А предпочитате от ранни зори да вперите безнадеждния си поглед в монитора и да се чудите кого да оплюете. Излезте навън, потърсете доброто в хората, потърсете си работа. И тогава няма да се налага да обвинявате другите за собствените си недостатъци. ЗАщото хората от Герб, тяхните симпатизанти, всички тези млади хора които ги подкрепят, знаят какво правят и за кого го правят. Защото виждат доброто, виждат светлото бъдеще с ГЕРБ.


29 Април 2013 12:24 | Гражданка
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Напълно съм съгласна с коментара на Таня!!! Всеки разумен човек би трябвало да гласува за правещата партия под номер 15 в интегралната бюлетина, а именно партия ГЕРБ


29 Април 2013 12:28 | гражданин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Гражданко, ти не си гражданка, а робиня !!


29 Април 2013 15:11 | Малко статистика
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

До Таня:
Уважаема госпожо или господине,
Малко нагло е Вашето изказване. Работя по 12 часа на ден, слава богу, изхранвам семейството си и живеем прилично, въпреки управлението на ГЕРБ. Но не искам децата ми да растат в държава, в която доносничеството и подслушването са манталитет за управление. Не искам да живея в държава, в която родителите ми се хранят по един път на ден, защото като си купят лекарствата и си платят сметките, остават със сто лева за месеца. Не искам да живея в държава, в която "калинки" са на ръководни постове. Не стоя по цял ден във форумите. Просто в момента ги чета и се радвам, че хората се събуждат, че преодоляват страха и казва това което мислят.


29 Април 2013 23:11 | ппм
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Какво богохулство! Все ми се струва, че и иконата е рисувана от оная, дето не й стигат чуждите .....,но какво се прави за пари


30 Април 2013 09:34 | дора
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

до Пешо
Относно "Всички тези мероприятия, инициативи, и неща, които всички вие определяте като "популистки и агитации", те се случваха през всичките години на съществуването на ГЕРБ, и продължават да съществуват"
Даваш ли си сметка Пешо, че всички тези инициативи на ГЕРБ се случват и се случваха с МОИТЕ И ТВОИТЕ ПАРИ - ГЕРБ е усвоила през последните 4 години два пъти повече милиони от всички други партии, взети заедно - по 20 милиона на година - за да прави популистки акции и купува медиите и всички вас! Щом не сте прогледнали още - давайте им ги! Ако спечелят ГЕРБ, просто се изнасям от България с цялото си семейство и не съм единствена! Ще останат само ЦИГАНИ И ГЕРБЕРАСИ - СЛАДЪК ВИ ЖИВОТ С МИЗЕРИЯТА, ПРОСТОТИЯТА И ПОДСЛУШВАНИЯТА. Няма да допусна моето дете, за което думата България е свято нещо, да расте сред корупция, полицейщина, простотия, мизерия и мръсотия!


30 Април 2013 10:32 | Адриан Анус
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Влизат Цветанов и Боко в аптека и казват:
- Два капота!
Аптекарката отвръща:
- Да, виждам ви. И какво ще искате?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар