Лидерът на АТАКА в Пиринско Илиан Тодоров: Никой не се интересува кой е подслушван. Належащите проблеми на хората са съвсем други

27 април 2013 09:56   9 коментара   5481 прочита


Поредните скандали с подслушването на министри и политици омърси цялото обществено пространство. Предизборните циркове не стихват, а кампанията се омърси безпрецедентно. Всъщност вече няма диалог за реалните проблеми на хората. Никой освен АТАКА не говори и не дава разрешение за огромната безработица, ниските доходи на населението, тежката икономическа ситуация като цяло. От ляво и дясно се замерват с кал, от което в крайна сметка народа няма да спечели нищо, дори напротив. Това, че ГЕРБ са подслушвали масово вече е ясно и на децата в България. За съжаление всички политически субекти насочиха потенциала си в погрешната сфера, а доходите и състоянието на българите оставиха за пореден път на заден план. В т. н. граждански движения виждаме пълна липса на управленски капацитет, програми и идеи. Прокрадва се само лозунга за смяна на системата, без никаква визия и план, без експертен потенциал, без сигурност и способности за това. Пълен хаос и трагикомедия, които ще ни повлекат смъртоносно към бездната.

Реално проблема с подслушването е много сериозен, но по-важно е какво ще направим за обикновенния човек в България. Как ще му осигурим работа и препитание, близки до европейските доходи? Как ще повишим пенсиите на възрастните хора, които реално са подложени на геноцид? Как ще задържим младото поколение да не емигрира и какво можем да му предложим тук в родината? Как да върнем обратно децата на България? Какво е нужно за възстановяване на здравната система? Какво предлагаме в сферата на образованието? Как ще изгоним монополите, ЕРП-та, мобилни оператори и др. Как ще спрем банковият тормоз и издевателства над бизнеса и гражданите? Как да спрем лавинообразно покачваща се битова престъпност? Как да излезем от мизерията и колониалната система? Kак всъщност да възродим икономиката? Какво е нужно за осигуряването на един стойностен и достоен живот на всеки отделен индивид в страната?

Това са жизнено важните въпроси днес, а не как Борисов е псувал по телефона. Това на всяка цена трябва да решим. Хората днес нямат работа и гладуват. Децата на България и родителите ни се евакуират в чужбина. Работещите получават аборигенски доходи, срещу пенсионерите има геноцид. Когато нямаш с какво да си нахраниш децата, дали ще те интересува особено кой точно е подслушвал Цветанов?

Първо трябва да се справим с мизерията, а който е подслушвал без да има право на това, ще си носи последствията за това.

9 коментара
27 Април 2013 11:45 | Meci
Оценка:
20
 (
24
 гласа)

Илиян е напълно прав но няма кой да го чуе=Дано това стане на изборите на 12 май


27 Април 2013 14:00 | ???????
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

С ИЗбОрИ НЯмА ДА СТАНЕ ТЕ ЩЕ ГИ КУПЯТ мАФИОТИТЕ ЗАТОВА ТрЯбВА бОЙКОТ НА ИЗбОрИТЕ ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ члЕНОВЕ НА ДС И мАФИОТИ НА ТЯХ ИНАчЕ НИЩО НЯмА ДАСЕ ПрОмЕНИ ЩЕ СИ КУПЯТ ИмУНИТЕТ С цИГАНСКИТЕ ГлАСОВЕ И ТОВАЕ бОИКОТ НА ИЗбОрИТЕ.


27 Април 2013 14:17 | гласоподавател
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Прав сте, никои не го интересува кои кого е подслушвал, като правят мърсотии да се слушат, защо се плашат или искат преди изборите да заблудят народа БСП, а техните кражби кои ще им потърси сметка за изнесените пари по чуждите банки та заблуждават предизборно народа с подслушването.


27 Април 2013 14:52 | Пияни Виж Ни
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Г-н Тодоров, приятелски съвети от мен:1- ако присъстваш на Диспута по Кабел Сат запад, не сядай до представителя на ГЕРБерасите/за да не те оприличат Избирателите на тях, а и да не помислят, че е възможна Коалиция/. Последните"компромати" достоверно показват, че управлението на Дупница в момента е от лекета-Лидер е кандидат депутата за 2-ри мандат/технологичната единица от бариерата на Галеви/, главен "кадровик"на община Дупница и региона. Председател/под прикритие/, на всички "конкурси" за Държавни поръчки или за работни места в региона.


27 Април 2013 15:02 | Пияни Виж Ни
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

...И оше:2- Не сядай до Лорета Николова/2-ра в листата на ВМРО/, ще се "сдобиеш"със СРАМНИ Партиини ВЪШКИ, от които няма отърване... ще обикаляш от партия на партия/като нея-цял живот докато имаш житейски сокове... и ще станеш за смях, но не и за Депутат, камо ли за уважаван Политик!!!


27 Април 2013 15:10 | Пияни Виж Ни
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

И още:3-Не сядай до Силвия Балинова/представителката на Кунева за региона/, защото ще ти излезе много скъпо-нейното здравей е твърдо 30 % от "сметката"


27 Април 2013 15:15 | Пияни Виж Ни
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

И още:4 До Иван Ибришимов-не сядай, защото ще изкарат, че му вземаш "минутите", а той никога нищо няма да каже/комунист-на разпит/.


27 Април 2013 15:23 | Пияни Виж Ни
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

И още: 5-С Георги Давков можете да ги "оградите и да ги Ошашавите"-Вечните ПИЯВИЦИ !!! На 12 май. с бюлетина 14 -за Истината и бъдещето на България !!


27 Април 2013 21:08 | мвр
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

пазете се от калинката и писов .ходят и дебнат по града и който не е за герб го докладват




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар