Кандидатите за депутати на ПП ГЕРБ Тодор Тренчев и Евгения Тренчева се срещнаха с жители на селата Места и Кремен

01 май 2013 14:04   3 коментара   17686 прочита


Кандидатите за народни представители от листата на ПП ГЕРБ за Благоевградска област, издигнати от община Банско - Тодор Тренчев и Евгения Тренчева, се срещнаха с избиратели от селата Места и Кремен. В срещите участваха и кметът на община Банско Георги Икономов и зам. кметът Александър Мацурев.

Двамата кандидат депутати се представиха пред събралата се аудитория и засегнаха актуални теми за месното населени като развитие на земеделието, остарялата инфраструктура, липсата на работни места, образованието, социалните дейности, който са преоритет за тяхната работа.

„Благодаря на всички, че намерихте време да се срещнете с нас! Това са малки населени места, но не означава, че нямате големи изисквания към нас и ние се стараем да обърнем внимание на всяко едно”, започна обръщението си Евгения Тренчева.

„Знам колко е трудно за малките населени места да намерят работа и да запазят своите училища, но ние правим всичко възможно да помагаме и да Ви подкрепяме, да задържим младите и да помогнем на възрастните, които все още са тук”,2 подчерта Тренчева.

Тодор Тренчев допълни:”Повечето ме познавате от работата ми през последните години в общинска служба „Земеделие”. Нашата главна цел е развитието на земеделието и животновъдството, благодарение на европейските програми в нашата община влезнаха субсидии за вас, крайните бенефициенти.” Той подчерта, че ГЕРБ е единствената политическа сила, успяла в управлението си да извоюва средства за земеделците и животновъдите и гарантира, че през новия програмен период на Европейския съюз тези средства ще нарастват. „Нека на 12 май с номер 15 в бюлетината покажем, че България иска да продължи своето развитие”, каза още младият кандидат-депутат.

Срещата продължи с обсъждане на въпроси от различни сфери, в който се включиха кметът на общината Георги Икономов и заместникът му Александър Мацурев, кандидат-депутатите благодариха за поканата и засвидетелстваха подкрепата си към селата Места и Кремен.


Още за: новини   ГЕРБ   жители   Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
01 Май 2013 14:10 | защо
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Милиционерската олигархия набута всеки стойностен човек в блатото с щастливо къпещи се в кал прасета


01 Май 2013 14:21 | Вили Илиева
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Аз щях, но сега няма да гласувам за листата на герб, защото се оглавява от престъпник. Не искам с моя глас в парламента да влезе престъпника цветанов, след което да си снеме или да му снемат имунитета и до го осъдят. Гласа си за затворник няма да дам.


01 Май 2013 19:24 | Респект
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Не мога да разбера това, че дори и след като прокуратурата потвърди, че царя Ве е гол, продължавате да се излагате като кученца на каишки. Още от самото начало с неизбираемите позиции се знаеше, че Ви използват за бушончета. Преценете дали си заслужава, защото ако не знаеш за голотата е едно, но ако си на ясно и продължаваш ставаш - съучастник... Питам заслужава ли си?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар