Жорж Ганчев в Благоевград: Върщам се в политиката, за да сложим край на псевдоможещи, псевдопатриоти, които смазаха народа ни и го обрекоха на нищета и мизерия

03 май 2013 18:51   8 коментара   17500 прочита


Лидерът на Национално Патриотично Обединение представи кандидат-депутатската си листа на среща с гражданите на областния център

Лидерът на новорегистрираната партия "Национално Политическо Обединение " Жорж Ганчев пристигна днес в Благоевград, за да представи на среща с жителите на града кандидат-депутатската си листа. На срещата -пресконференция бе представен официално водачът на листата за Пиринско Недялко Танев, икономист с множество квалификации и доказан експертен опит.

Втори в листата е инженер Йордан Чаушев от Петрич. Човекът с уникално присъствие в българския политически и икономически живот, Жорж Ганчев откри срещата с думите "Връщам се в политиката, с ясната цел да разбием утвърденото консервативно статукво. Листата на нашата партия "Национално патриотично обединение, е експетртна и съставена от хора с доказани качества, висок морал и болезнен патриотизъм. Крайно време е България да се управлява от можещи и знаещи хора, които милеят за родината.

Трябва да се сложи край на продажното, непатриотично управление, което доведе българите до невиждана по размери мизерия, сърце ми не трай да гледам как псевдоможещи, псевдопартиоти, погазват достойноство, които ограбват държавата и народа ни. Партия "Национално Патриотично Обединение" е политическа организация, чиито цели са създаване на демократично гражданско общество в България, запазване и развитие степента на политическа цивилизованост, съхраняване на основните човешки ценности - свобода на личността, нейното достойнство и сигурност, свободната инициатива.

Ние сме за правото на сдружаване, запазване на териториалната цялост на България, на мира в региона и света, каза лидерът на партията Жорж Ганчев. За броени минути, верен на уникалния си стил да нарича нещата с най-точните и истински имена той успя да увлече присъстващите в конструктивен дебат, който продължи повече от час. Кандидат-депутатите отговориха на въпроси свързани с евентуално бъдещо програмно правителство и начините за излизане на страната от състоянието на тежката политическа и икономическа криза. На финала Жорж Ганчев разговаря с всеки от присъстващите, прегръщайки ги като отдавнашен истински приятел.

В. Александров

Жорж Ганчев представи водача на листата за Пиринско Недялко Танев


Още за: новини   листа   водач   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
03 Май 2013 19:33 | Дюдю
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Я по-добре оди да те снимат у некоя реклама как грачиш!


03 Май 2013 19:41 | Адриан Анус
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Голям електорат, голямо чудо - представят 3-ма партийци на 2 присъстващи! И колко ли много могат да бъдат квалификациите на тоя пишлигар и за колко време ги е получил? Айде кафа от "Калинки"!!!


03 Май 2013 20:23 | Ганчо Ганчев ЮЗУ
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Познавам Недялко Танев още от дете, тъй като с баща му сме колеги от университета в Пловдив и близки приятели. Баща му е виден пловдивски интелектуалец и един от най-добрите съвременни български поети- Минко Танев. Член на съюза на българските писатели. Проверете в Гугъл, има над 200 страници за него, стихове, стихосбирки. Недялко живее и работи в София, експерт е по международната търговия, бил е мениджър продажби на едни от най-големите производствени предприятия в България като Завод за хартия Белово, Спарки -Елтос и завода за трансформатори Хюндай Хеви Индъстрис ко България АД. С над 9 години стаж и редица международни контакти, в момента е консултант по външнотърговска дейност на компании в топ 20 по пазарна капитализация. Консултира също и земеделски производители по ПРСР и еврофондовете. Водачът на листа на НПО е на 35 години и познава в дълбочина проблемите на Югозападния район. Притежава къща в с. Тешово, Гоце Делчевско
проф. д-р Ганчо Ганчев: декан на стопански факултет в ЮЗ


03 Май 2013 21:05 | весо
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Аман от циркаджии. Проф. доктор моткор ипр. Световно неизвестни типове. От такива умни типове сме на този хал. АЙ сиктър бе. Минко Танев - Спарки, Марки, Белово .Е и като си декан какво? Иди в СКАТ с брадатия ти предшественик да давате акъл. Или сега сме с нова оферта ама още не е сигурна.


04 Май 2013 12:40 | Човек от народа
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Жорж Ганчев- никой не го взема на сериозно.


04 Май 2013 13:21 | Павел Пишка, дипломат
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Тоя като баща му е толкова известен във Филибето, защо той не се кандидатира там, където го познават, а ни пробутват изтърсака му в Джумаята! Хай, сиктир! И тия измислени комуно-"професори", изгонени от София, не ни трябва от зелената ви тиква акъл!


05 Май 2013 07:20 | Шумкар
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Жоро Шпагата е олицетворение на най-долното качество на българина:"Да не си плаща за благинките който ползва"!


05 Май 2013 18:09 | възмутен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Дали има здравомислещ българин, който да взема на сериозно този клоун Жорж Ганчев?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар